Acteurs voor live communicatie

Acteurs zijn professionele verhalenvertellers. Hun talent voor storytelling zetten zij graag in voor jouw organisatie. Zij kunnen jouw boodschap zodanig overbrengen, dat iedereen die kan navertellen en doorvertellen; live, online of in een filmpje. Dat is de kracht van live communicatie.

Zonder lolbroekerij

Onze ervaren en geschoolde acteurs zijn veelzijdige talenten, met flair en stijl. Zonder lolbroekerij brengen zij jouw gasten in de juiste stemming. Afhankelijk van de situatie, ontstaan op basis van improvisatie of een script, frisse en mooie interacties.

Verschillende mogelijkheden…

‘Prettige samenwerking waarbij er goed werd meegedacht om de bijeenkomst tot een succes te maken. Enthousiaste acteurs. Goed ontvangen door de organisatie, dus dank!’

  • R. Peek, CIBG

Verschillende mogelijkheden…

acteurs - actrices - ontvangstact

Ontvangstacts

Acteurs

Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst op je evenement. Zo geef je je gasten het gevoel dat hun komst op prijs wordt gesteld. Wij brengen je gasten met elkaar in gesprek.

Ontvangstacts
acteurs - actrices - netwerkacts

Netwerkacts

Acteurs

Wij brengen je gasten met elkaar in gesprek, dat gebeurt op een laagdrempelige en prettige manier. We bieden keuze uit verschillende netwerkspellen en netwerkacts.

Netwerkacts
acteurs - actrices - sketches

Sketches

Acteurs

Wij brengen praktijksituaties tot leven. Op basis van jullie input maken we een sketch die tot de verbeelding spreekt. Zo brengen we de praktijk tot leven.

acteurs - actrices - beurs

Beurs

Acteurs

Wij helpen je om op te vallen op de beurs. We presenteren een beursquiz of demonstreren jullie product. Zo kom je makkelijk in gesprek met de beursbezoekers.

Opvallen op een beurs
acteurs - actrices - verrassingsactie

Verrassingsactie

Acteurs

Verras medewerkers of zakenrelaties op hun werkplek. Onze spelers delen persoonlijke complimenten, lekkernijen en uitnodigingen uit. Of ze presenteren een korte inhoudelijke quiz.

acteurs - actrices - marketingactie

Marketingactie

Acteurs

Wij helpen je om je merk te verbinden aan plezierige momenten. Acteurs presenteren een winactie op een festival of een grappige competitie op de winkelvloer.

Marketingactie
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek