Actiemarketing

Wij helpen je met het produceren van alle facetten van jullie actiemarketing campagnes. Je kunt bij ons terecht voor quizmasters, acteurs, videomakers en fotografen. Onze acteurs brengen jullie thematische campagne tot leven op elke willekeurige locatie waar je doelgroep zich bevindt: een festival, een basisschool, een luchthaven of aan het strand. Zo produceerden wij eerder actiemarketing acties voor onder meer Vodafone, Verkade, Heineken en T-Mobile.

Opvallen, activeren en conversie

Aaaaha! werkt met een compacte groep talenten en fungeert niet als castingbureau. Juist omdat wij nauw en veelal lang samenwerken met onze acteurs, kunnen we snel en efficiënt schakelen voor uw actiemarketing campagne. Dus wil je jouw doelgroep verrassen en activeren? Wil je jullie verhaal tot leven wekken in de media? Wil je jullie eigen Aaaaha! moment creëren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Actiemarketing marketingacties

‘Wederom een prettige samenwerking met de acteurs achter de rug op het Dutch Valley festival. De zelfstandige en zeer professionele werkwijze van de acteurs geeft ons altijd veel rust en blije klanten/bezoekers.’

  • Maaike Kerkstra, T-Mobile

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek