Actiemarketing

Wij helpen u met het produceren van alle facetten van uw actiemarketing campagnes, of dit nu guerrilla- of flashmobacties zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor presentatoren, acteurs, videomakers en fotografen. Onze acteurs brengen uw thematische campagne tot leven op elke willekeurige locatie waar uw doelgroep zich bevindt. Het maakt niet uit of dit nu op een festival, een basisschool, een luchthaven of aan het strand is. Zo produceerden wij eerder actiemarketing acties voor onder meer Vodafone, Verkade, Heineken en T-Mobile.

Opvallen, activeren en conversie

Aaaaha! werkt met een compacte groep spelers en fungeert niet als castingbureau. Juist omdat wij nauw en veelal lang samenwerken met onze acteurs, kunnen we snel en efficiënt schakelen voor uw actiemarketing campagne. Dus wilt u uw publiek verrassen? Uw verhaal tot leven wekken in de media? Uw doelgroep activeren? Wilt u, kortom, uw eigen Aaaaha! moment creëren? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Actiemarketing marketingacties

‘Wederom een prettige samenwerking met de acteurs achter de rug op het Dutch Valley festival. De zelfstandige en zeer professionele werkwijze van de acteurs geeft ons altijd veel rust en blije klanten/bezoekers.’

  • Maaike Kerkstra, T-Mobile

Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij u langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan uw uitdaging. Zo’n afspraak verplicht u tot niets.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Bestel het boek of bezoek de website.

Bezoek de website