Acts voor jouw evenement

Met een verrassende act geef je je evenement een flinke boost. Met de juiste act voeg je een enorme dosis frisse energie toe aan het programma.

Hier praten ze over na

Wij bieden keuze uit spraakmakende acts voor jouw evenement: ontvangstacts, openingsacts, energizers, netwerkacts, slotacts en maatwerk comedy. Wij denken graag met je mee. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘Op een mooie zomeravond op het stadspodium in het hartje van Rotterdam vond de opening plaats van het wereldkampioenschap roeien 2016. Meer dan 1000 atleten uit 72 verschillende landen gaven acte de presence. Aaaaha! regisseerde deze opening. Ondanks het kleine budget werd het een prachtig spektakelstuk. Petje af! En graag tot een volgende keer!’

  • Corry van der Ham, WK Roeien 2016

Acts voor jouw evenement

eventprofs openingsact

Openingsacts

Acts voor jouw evenement

Breng je gasten direct in de juiste stemming met een verrassende openingsact. Veel van onze acts lenen zich voor maatwerk: zo breng je direct het thema tot leven.

Openingsacts
Gouden Giraffe Event Awards

Energizers

Acts voor jouw evenement

Niemand is er voor gemaakt om alleen te zitten en te luisteren. Met deze energizers krijgen we iedereen weer vol frisse energie en op het puntje van de stoel.

Energizers
Topsprekers - wrapup congres

Slotacts

Acts voor jouw evenement

Een krachtige uitsmijter voor je programma. Sluit je evenement af met een prachtig samenvattend lied, een comedian of een hippe spoken word artist. Deze acts vatten de dag samen.

Slotacts
live communicatie om klanten werven en binden

Netwerkacts

Acts voor jouw evenement

Onze netwerkacts brengen je gasten op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. Zo wordt het makkelijk en leuk om nieuwe contacten te leggen op jouw evenement.

Netwerkacts
act-evenement-comedy

Maatwerk comedy

Acts voor jouw evenement

Een top comedian blikt terug op het programma of opent juist met zijn/haar frisse blik op jullie organisatie of thema. Met humor krijgen we iedereen in de juiste stemming.

Maatwerk comedy
muzikaal entertainment de Flamingo's

Muzikaal entertainment

Acts voor jouw evenement

Live muzikanten brengen je gasten direct in de juiste sfeer én laat onze singer-songwriter jouw evenement samenvatten in een prachtig lied.

Muzikaal entertainment
Case
*****

De Gouden Giraffe Event Awards zijn de Oscar’s van de evenementenwereld. Aaaaha! stelde samen met Buro van Oranje het programma samen, dat moest vooral niet te lang duren maar wel verrassend zijn en recht doen aan de winnende cases. Het resulteerde in een avond met een gouden randje in het Beatrix Theater. De gasten werden ontvangen door joelende figuranten; Erik Peekel presenteerde een strak programma; de Tiny Little Big Band zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting; zo’n 40 theaterstudenten zaten verspreid door de zaal, zij zetten opeens hun lofzang in op het evenementenvak; mentalist Jan-Reinder vertoonde zijn brein-experiment en muzikaal trio de Flamingo’s zorgde ervoor dat de nazit nog lang erg gezellig bleef.

Robin van Leeuwen - Gouden Giraffe Event AwardsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek