Bedrijfsevenement

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een goed bedrijfsevenement. Wij helpen je bij het samenstellen van een programma, waar iedereen naar uit zal zien en nog lang over na zal praten. Een aantal van onze tips zijn gebundeld in het boek Het evenement dat niemand wil missen.

Een ijzersterk programma

Wij zijn Aaaaha! Bureau voor live communicatie, al 18 jaar helpen wij bedrijven om spraakmakende bedrijfsevenementen te ontwerpen en te organiseren. Op basis van jullie wensen stellen we een ijzersterk programma samen.

Tips en ideeën voor je:

Graag plannen we een afspraak om jullie bedrijfsevenement te bespreken.

Team building bedrijfsevenement live communicatie live communication

‘Aaaaha! heeft onze kerstborrel georganiseerd, wat top was! We hebben een BBQ-contest gehad met een bekende chef kok met houtkachels extra voor de sfeer. De contest werd geleid door een presentator waardoor het een samenhangend geheel werd met als afsluiting een mannequin challenge. Deze konden we delen met onze klanten als nieuwjaarsgroet! Dank voor de leuke middag/avond!’

  • Sabine Eindhoven, Alklima

Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek