Bedrijfsevenement

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een goed bedrijfsevenement. Wij helpen je bij het samenstellen van een programma, waar iedereen naar uit zal zien en nog lang over na zal praten. Een aantal van onze tips zijn gebundeld in het boek Het evenement dat niemand wil missen.

Een ijzersterk programma

Wij zijn Aaaaha! Bureau voor live communicatie, al 18 jaar helpen wij bedrijven om spraakmakende bedrijfsevenementen te ontwerpen en te organiseren. Op basis van jullie wensen stellen we een ijzersterk programma samen.

Tips en ideeën voor je:

Graag plannen we een afspraak om jullie bedrijfsevenement te bespreken.

Team building bedrijfsevenement live communicatie live communication

‘Aaaaha! heeft onze kerstborrel georganiseerd, wat top was! We hebben een BBQ-contest gehad met een bekende chef kok met houtkachels extra voor de sfeer. De contest werd geleid door een presentator waardoor het een samenhangend geheel werd met als afsluiting een mannequin challenge. Deze konden we delen met onze klanten als nieuwjaarsgroet! Dank voor de leuke middag/avond!’

  • Sabine Eindhoven, Alklima

Case
*****

De Gouden Giraffe Event Awards zijn de Oscar’s van de evenementenwereld. Aaaaha! stelde samen met Buro van Oranje het programma samen, dat moest vooral niet te lang duren maar wel verrassend zijn en recht doen aan de winnende cases. Het resulteerde in een avond met een gouden randje in het Beatrix Theater. De gasten werden ontvangen door joelende figuranten; Erik Peekel presenteerde een strak programma; de Tiny Little Big Band zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting; zo’n 40 theaterstudenten zaten verspreid door de zaal, zij zetten opeens hun lofzang in op het evenementenvak; mentalist Jan-Reinder vertoonde zijn brein-experiment en muzikaal trio de Flamingo’s zorgde ervoor dat de nazit nog lang erg gezellig bleef.

Robin van Leeuwen - Gouden Giraffe Event AwardsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek