Belbutlers

De Belbutlers brengen de gasten op jouw netwerkborrel met elkaar in gesprek. Dat doen ze op een heel verrassende manier. Zij dragen een dienblad met daarop een ouderwetse telefoon. Eén Belbutler loopt op één van de gasten af met op het dienblad een rinkelende telefoon. Hij roept: “Het is voor u!” Op hetzelfde moment voert een andere Belbutler dezelfde handeling uit. De actie wordt zo getimed dat twee gasten met elkaar in gesprek komen via het toestel.

Netwerkact

De ouderwetse telefoons zijn met elkaar verbonden met ingebouwde mobiele telefoons. Hebben je gasten niet zo snel iets te zeggen? Geen probleem! De Belbutlers helpen de dialoog op gang, zij dragen gespreksstof aan.

Belbutlers

‘Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen van Centraal Beheer Achmea hebben wij de Belbutlers & Poetsvrouwen ingezet om de ruim 3.000 klanten die in de ‘file’ stonden om uitgedeukt te worden te entertainen om de wachttijd gevoelsmatig te verkorten. Mede dankzij het inzetten van deze geweldige acteurs werd de ‘file’ ruimschoots beschouwt als de leukste ‘file van Nederland’! Dit blijkt zeker uit de ruim 780 klantreacties met een gemiddelde van een 9,4!’
— Els de Jonge, De Jonge Events & Productions

 

Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.
Bestel het boek