Beurs presentator

Een professionele beurs presentator of standwerker zorgt voor reuring op je stand. Er valt steeds wat te beleven en bezoekers zien dat al vanaf een afstand. Een beurs presentator trekt publiek en helpt je contact te leggen met nieuwe klanten. De beurs presentator presenteert doorlopend een (kennis) quiz of een demonstratie op je stand. Dat prikkelt de nieuwsgierigheid van de beursbezoekers.

Hoe kom je met nieuwe klanten in gesprek?

Je stand kan er nog zo goed uitzien, dat is nog geen garantie op een succesvolle beursdeelname. Uiteraard komen bestaande relaties langs om bij te praten, maar hoe kom je met nieuwe klanten in gesprek?

Onze professionele beurspresentatoren hebben veel ervaring met het demonstreren van producten en het presenteren van quizzen. Voor de quiz helpen wij ook bij het formuleren van de juiste vragen en we bieden een kant-en-klaar quiz-systeem inclusief geluidsversterking (opvallend, maar zonder overlast voor de buren). Wij bieden ook Engelstalige beurs presentatoren.

Beurs presentator quiz

‘Tijdens de Bouwbeurs heeft Caatje van Leeuwen bij ons de presentaties verzorgd van de productdemonstraties. Dit was iedere keer een groot succes met volle gangpaden. Caatje is er professioneel en had een goede aansluiting bij ons en de doelgroep. Wij raden haar ook zeker aan!’

  • Kim van Kleef, COBA Afbouwproducten

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek