beursquiz - quiz op je stand

Beursquiz

Met een beursquiz brengen we jullie dienst of product onder de aandacht en we verzamelen contactgegevens van de beursbezoekers (AVG-proof). Vooraf denken we mee over prikkelende vragen. Wij bieden het quizsysteem en de presentatrice, voor internationale beurzen hebben we de quiz en presentatrice in het Engels beschikbaar.

Opvallen en informeren

Onze beursquiz vestigt de aandacht op je stand. Al vanaf een afstand zien beursbezoekers dat er wat te beleven valt. Onze presentatrice werft actief deelnemers voor de quiz. De quizvragen stemmen we af op de informatie die je vooraf aanlevert, op die manier brengen we jullie aanbod op een verrassende manier onder de aandacht. Bovendien verzamelen we direct de contactgegevens van de deelnemers.

Contactgegevens verzamelen

Iedereen die meespeelt vragen we om zijn/haar contactgegevens, daarmee maakt men direct kans op het winnen van een prijs die wordt verloot. Onze werkwijze is AVG-proof: we vragen de deelnemers om een vinkje te zetten waarmee zij jullie toestemming geven om informatie na te sturen via e-mail.

Quizsysteem

De deelnemers spelen mee op hun eigen mobiele telefoon, gewoon in de web-browser, niemand hoeft een app te installeren. We hebben geen maximum aantal deelnemers per quiz, dus zodra het druk wordt in het gangpad kan iedereen meespelen. De quiz bestaat meestal uit zeven multiple choice vragen en duurt zo’n 6 minuten.

Professionele presentatrice

Wij werken met een compacte, eigen groep professionele presentatrices. Zij hebben een acteer-opleiding op HBO-niveau gevolgd en werken als presentatrice op beurzen en zakelijke evenementen. Onze presentatrices werken volledig zelfstandig en weten exact hoe zij een maximale bijdrage kunnen leveren aan jullie beursdeelname.

Opvallen op de beurs

Wij helpen je om op te vallen op de beursvloer en om makkelijk in contact te komen met nieuwe prospects. Hier vind je onze populairste oplossingen

‘De quiz werkte niet alleen als een erg goede ‘stopper’, maar heeft ook zeker bijgedragen aan het realiseren van onze doelstellingen tijdens de beurs. Zeker voor herhaling vatbaar!’

  • Ingrid Knuiman, AVENTICS

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek