Buitenlandse gasten

De buitenlandse gasten op jullie internationale congres laten we kennis maken met de Nederlandse cultuur. Versterk je welkomstborrel met Holland entertainment.

Holland entertainment

Wanneer je op jouw vakgebied een internationaal congres organiseert dan wil je natuurlijk wat bijzonders bieden aan je buitenlandse gasten. Wij bieden Holland entertainment, acts met een typisch Nederlands tintje.

Plan een online brainstorm

‘De inzet van het Delftsblauwe kussende paartje was een TOP act tijdens de ontvangst van een internationaal gezelschap. Een bijzonder Nederlands welkom met humor en stijl! Dank voor jullie geweldige optreden!!’

  • Machteld de Gier, Taat & de Regt

Holland entertainment

Buitenlandse gasten - Delfts blauw act

Delfts Blauw

Holland entertainment

Delfts Blauw is zeer geschikt voor evenementen met internationale gasten en voor de promotie van typisch Hollandse producten. Deze prachtige act trekt veel aandacht.

Visueel entertainment
buitenlandse gasten - holland comedian act

Holland comedy

Holland entertainment

Onze professor (comedian) is een trotse ambassadeur van Nederland. Met aanstekelijk plezier vertelt hij over de gewoontes en rariteiten van de Nederlanders, een onvergetelijke introductie op Nederland.

Comedians
buitenlandse gasten - kaasmeisjes act

Kaasmeisjes

Holland entertainment

Onze kaasmeisjes (actrices) ontfermen zich over jullie gasten. Zij delen kaas en haring uit en maken daarbij een gezellig praatje. Ondertussen brengen zij de gasten met elkaar in gesprek, gaan op de foto of presenteren een quiz.

buitenlandse gasten - perfect match holland act

Perfect Match!

Holland entertainment

De actrices van Perfect Match! vormen het verlengstuk van de organisatie. Met flair matchen zij de gasten op je welkomstborrel. Desgewenst maken zij polaroid-foto’s of leiden een netwerkspel.

Perfect Match!
Buitenlandse gasten - circus Klomp

Acrobatiek op klompen

Holland entertainment

Dit boerenpaar doet iedereen versteld staan met hun komische acrobatische kunsten. Acrobatiek op klompen.

holland-entertainment-pubquiz

Holland Pubquiz

Holland entertainment

In drie rondes strijd je in teams tegen elkaar in een afwisselende spelshow. De vragen kunnen we vooraf afstemmen op jullie input, bovendien hebben we boeiende vragen over Nederland en de gewoontes van Nederlanders.

Case
*****

'Jaarlijks wordt er voor een groot internationaal bedrijf een directeursmeeting georganiseerd. Dit jaar werd ik gevraagd om het in Amsterdam te organiseren. Deze groep gasten is nogal wat gewend, dus mijn taak was verrassend en origineel entertainment te verzorgen. In het Waldorf Astoria werden de gasten verwelkomd door een acteur als Rembrandt van Rijn. Als hoogtepunt van de avond kwam de Nachtwacht tot leven. Op de avond heeft het gezelschap er echt van genoten, ze werden echt verrast en kunnen terugblikken op een unieke beleving.'

Machteld de Gier - MdeG EventsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek