Comedians

Onze comedians hebben veel ervaring met optredens op congressen en  zakelijke evenementen. Op basis van jullie input schrijven zijn maatwerk comedy. Humor helpt om iedereen in de juiste stemming te krijgen.

Samen lachen

Samen lachen creëert een gevoel van verbondenheid. Onze comedians worden vaak ingezet aan het einde van het programma, zij blikken dan terug op de bijeenkomst (wrap-up comedy).

Plan een online brainstorm

Voeg humor toe aan je evenement

buitenlandse gasten - holland comedian act

Prof. Flip van der Wal

Comedians

Professor Flip van der Wal (comedian) spreekt over elk denkbaar onderwerp: van procesautomatisering tot ondernemerschap. Hij start serieus maar ontpopt zich snel tot humorist. Hij verrast en vermaakt op basis van jullie input, met PowerPoint.

comedians - Tom Sligting

Tom Sligting

Comedians

Comedian Tom Sligting is specialist in wrap-up comedy. Hij maakt je hele programma mee en zorgt voor een onvergetelijke samenvatting, met veel humor.

comedians Bob Maclaren

Bob Maclaren

Comedians

Bob MacLaren komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland, hij is gespecialiseerd in maatwerk en wrap-up comedy. Hij vertaalt jullie input in rake grappen en hij blikt met veel humor terug op het programma.

comedian Sophie van Hoytema

Sophie van Hoytema

Comedians

Cabaretière Sophie van Hoytema is specialist in maatwerkliedjes en sketches. Zij schrijft op basis van jullie input en op basis van haar observaties tijdens het programma een ijzersterke slotact.

comedians - Gregor Bak

Gregor Bak

Comedians

Musicoloog Gregor Bak vertelt vol passie en humor over het krachtigste communicatiemiddel dat er bestaat: muziek. Zittend achter de vleugel legt hij verbanden met het onderwerp van de dag en sluit af met een maatwerk lied.

muzikaal entertainment de Flamingo's

De Flamingo's

Comedians

De Flamingo’s maken muzikaal cabaret op maat. Jullie input vertalen zij in twee liedjes met veel humor. Daarnaast kunnen zij jullie evenement samenvatten in een prachtig lied.

Case
*****

De Gouden Giraffe Event Awards zijn de Oscar’s van de evenementenwereld. Aaaaha! stelde samen met Buro van Oranje het programma samen, dat moest vooral niet te lang duren maar wel verrassend zijn en recht doen aan de winnende cases. Het resulteerde in een avond met een gouden randje in het Beatrix Theater. De gasten werden ontvangen door joelende figuranten; Erik Peekel presenteerde een strak programma; de Tiny Little Big Band zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting; zo’n 40 theaterstudenten zaten verspreid door de zaal, zij zetten opeens hun lofzang in op het evenementenvak; mentalist Jan-Reinder vertoonde zijn brein-experiment en muzikaal trio de Flamingo’s zorgde ervoor dat de nazit nog lang erg gezellig bleef.

Robin van Leeuwen - Gouden Giraffe Event AwardsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek