Comedians

Onze comedians hebben veel ervaring met optredens op congressen en inhoudelijke bedrijfsevenementen. Op basis van jullie input schrijven zijn maatwerk comedy. Humor helpt om iedereen in de juiste stemming te krijgen.

Samen lachen

Samen lachen creëert een gevoel van verbondenheid. Onze comedians worden vaak ingezet aan het einde van het programma, zij blikken dan terug op de bijeenkomst (wrap-up comedy).

Je kunt er ook voor kiezen om je programma juist te starten met een comedian, die kan dat het thema krachtig neerzetten. Hij presenteert bijvoorbeeld klachten van ontevreden klanten bij een programma over klantgerichtheid.

Meest geboekt

‘Door een verrassende en uitdagende presentatie van Prof. Van der Wal zat iedereen op het puntje van zijn stoel. De boodschap was helder en duidelijk en op een zeer aansprekende manier gebracht. Dit is wat je noemt impact hebben!’

  • Pieter Paul Verheggen, Motivaction

Comedians

buitenlandse gasten - holland comedian act

Prof. Flip van der Wal

Comedians

Professor Flip van der Wal (comedian) spreekt over elk denkbaar onderwerp: van procesautomatisering tot ondernemerschap. Hij start serieus maar ontpopt zich snel tot humorist. Hij verrast en vermaakt op basis van jullie input, met PowerPoint.

comedians - Tom Sligting

Tom Sligting

Comedians

Comedian Tom Sligting is specialist in wrap-up comedy. Hij maakt je hele programma mee en zorgt voor een onvergetelijke samenvatting, met veel humor.

comedians - Gregor Bak

Gregor Bak

Comedians

Musicoloog Gregor Bak vertelt vol passie en humor over het krachtigste communicatiemiddel dat er bestaat: muziek. Zittend achter de vleugel legt hij verbanden met het onderwerp van de dag en sluit af met een maatwerk lied.

Muzikaal entertainment - de Flamingo's

De Flamingo's

Comedians

De Flamingo’s maken muzikaal cabaret op maat. Jullie input vertalen zij in twee liedjes met veel humor. Daarnaast kunnen zij jullie evenement samenvatten in een prachtig lied.

comedians Bob Maclaren

Bob Maclaren

Comedians

Bob MacLaren komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland, hij is gespecialiseerd in maatwerk en wrap-up comedy. Hij vertaalt jullie input in rake grappen en hij blikt met veel humor terug op het programma.

comedians Op Sterk Water

Op Sterk Water

Comedians

Goed voorbereid, maar zonder vaste tekst, gaan de spelers van Op Sterk Water het podium op. Met behulp van het publiek improviseren zij scènes, met uw organisatie in de hoofdrol.

Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek