Congres organiseren

Congres organiseren

Hoe zorg je ervoor dat niemand jouw congres wil missen? Wij helpen je bij het samenstellen van een aantrekkelijk en effectief programma. Wij voegen verrassingselementen toe en we brengen de deelnemers met elkaar in gesprek.

Kruisbestuiving en beleving

Een goed congresprogramma biedt meer dan een opeenvolging van sprekers. Door de juiste werkvormen toe te voegen help je de deelnemers om een brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Bekijk onze oplossingen

‘Zo’n 300 wetenschappers gingen met elkaar in discussie over Plan S (Open Access). Met de hulp van Aaaaha! konden we een vruchtbare en nuttige discussie organiseren.’

  • Olivier Morot, NWO – Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

 

Onze oplossingen

Congres - dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Zorgt voor maximaal effect

Een goede dagvoorzitter voelt feilloos aan wat de deelnemers uit het programma willen halen. Zij/hij houdt de energie hoog en helpt de deelnemers om de brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Dagvoorzitters
Congres - filmpjes - mini documentaire

Mini documentaire

Breng de praktijk naar binnen

Onze mini documentaires vormen het vertrekpunt voor een interview, een brainstorm of een discussie. We laten klanten, medewerkers, burgers, betrokkenen of passanten aan het woord.

Congresfilmpjes.nl
openingsact congres

Openingsacts

Start met het WOW effect

Met een goede openingsact zet je direct het thema van je congres helder op het netvlies. Wij bieden spectaculaire, maatwerk openingsacts, binnen budget.

Openingsacts
Clinic - organiseer het evenement dat niemand wil missen

Programma Advies

Organiseer een top congres

In één dagdeel nemen we jouw congres onder handen. We scherpen het programma aan; voegen beleving en interactie toe en bedenken hoe je deelnemers en sponsors kunt werven.

creatief regisseur

Creatief regisseur

Geeft vorm aan de inhoud

Laat jouw congres in goede banen leiden door onze regisseur, hij geeft vorm aan de inhoud. Dat begint al wanneer de deelnemers de zaal in lopen: zij horen activerende muziek en zien toepasselijke quotes op het scherm, dan start het openingsfilmpje…

Congres - slotact

Slotacts

Een onvergetelijke wrap-up

In het circus zorgen ze ervoor dat je de slotact niet snel zult vergeten, het publiek schiet elkaar aan: ‘dat was fantastisch hè?!’ Met een humorvolle wrap-up van je congres bereik je hetzelfde effect.

Slotacts
Case
*****

NWO en ZonMW raadpleegde zo'n 350 wetenschappers in de Polar-zaal van de Jaarbeurs. In een interactief programma kon men aandachtspunten meegeven over Plan S, dat alle wetenschappelijk onderzoek publiek beschikbaar wil maken (Open Access). In de voorbereidende sessies kwamen we tot een goed programma met korte bijdragen van de belangrijkste partijen in de wetenschapswereld plus verschillende interactieve rondes waarin de deelnemers hun feedback op het plan konden geven (ook digitaal).

Olivier Morot - NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk OnderzoekBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek