Corona en jouw evenement

Ook nu iedereen zoveel mogelijk thuis blijft – helpen we je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. We zorgen ervoor dat je als organisatie of vereniging zichtbaar en relevant blijft. Organiseer nu je eigen online evenement!

We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Verrassen en activeren

Jouw congres, beurs of heisessie kan nu niet doorgaan. Toch kun je juist nu je doelgroep verbinden en activeren. Wij bieden krachtige tools en verrassende formats, we denken graag met je mee!

Bekijk onze oplossingen

‘De voorbereiding was heel prettig en gedegen en de filmpjes die gemaakt waren van straatinterviews waren de perfecte inleiding.’

  • Colette van Hees, NVDV – Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie

Onze oplossingen

live webinar organiseren

Webinar

Live interactie met jouw publiek

Met een goed webinar kun je inspireren en activeren. Jullie experts beantwoorden vragen van de kijkers vanuit de studio of vanuit huis. Met verschillende polls en een chatvenster activeren we jouw publiek.

Lees verder…
Infographics maken

Infographics

Communiceer met beeld

Onze tekenaars vertalen je plan in krachtige infographics. Juist wanneer je op afstand met elkaar communiceert helpt beeld om je verhaal helder over te brengen. Onze tekenaars maken een praatplaat en losse illustraties.

online Superbrainstorm

Superbrainstorm online

Samen tot acties komen

Online organiseren we een Superbrainstorm met al je medewerkers. Samen bedenken we wat er nu moet gebeuren om als organisatie door de coronacrisis te komen. Dat leidt tot heldere actiepunten, waarmee iedereen zelf aan de slag kan.

Podcast maken

Podcast

Blijf relevant en zichtbaar

Juist in deze periode wil je zichtbaar en relevant blijven. Wij helpen je met het maken van je eigen podcast. We denken mee over het format, helpen je met het script en de opnames en we zorgen voor de plaatsing op Spotify en Soundcloud.

videoclips maken

Videoclipjes

Pak de volle aandacht

Wij maken korte filmpjes die je gemakkelijk kunt delen. Vooraf denken we mee over het format: de ene keer is dat een mini-documentaire, een andere keer een montage van korte vlogs van collega’s op hun thuis-werkplek.

Corona evenement webtv

Web TV

On-line tv-show

Het programma van je evenement vertalen we in een pakkend on-line televisie-programma. In een talkshow-opzet delen de keynote-sprekers hun verhaal én mini documentaires brengen het onderwerp tot leven.

Tip!

Brainstorm online

Ook nu iedereen afstand moet houden, helpen wij om te verbinden en te activeren. We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference) en verken wat er wél mogelijk is.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek