Corona en jouw evenement

Ook nu iedereen zoveel mogelijk thuis blijft – helpen we je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. We zorgen ervoor dat je als organisatie of vereniging zichtbaar en relevant blijft. Organiseer nu je eigen online evenement!

Wij helpen je met jouw online evenement

Wij hebben alles in huis om jouw online evenement te faciliteren. Samen met jou maken we webinars, live streams, online quizshows en teambuilders. We beschikken over een betaalbare studio, veilige technologie en verrassende formats.

1m50 evenementen

Plan je al voorbij de tweede golf? Wij bieden 1m50 acts, hybride oplossingen en een online trainingsprogramma om gastvrij te handhaven op 1m50 maatregelen.

Bekijk onze oplossingen

‘De voorbereiding was heel prettig en gedegen en de filmpjes die gemaakt waren van straatinterviews waren de perfecte inleiding.’

  • Colette van Hees, NVDV – Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie

Onze oplossingen

Webinar-maken

Webinar

Live interactie met jouw publiek

Organiseer je eigen interactieve talkshow. Jullie experts beantwoorden vragen van kijkers vanuit de studio of vanuit huis. Met verschillende polls en een chatvenster activeren we jouw publiek.

Lees verder…
Livestream - op locatie

Livestream studio

Jouw uitzending vanaf locatie

Organiseer jouw evenement online. Met onze livestream studio verander je iedere gewenste locatie in een professionele uitzendstudio. Wij zorgen voor de beeldregie en voor alle benodigde techniek.

Lees verder…
handhaver 1,5 meter

1m50 handhaven

Online training aanspreken

Train je medewerkers in het gastvrij handhaven van de 1m50 maatregelen. In onze online training leren we je hoe je zelfverzekerd en op een prettige manier gasten herinnert aan de geldende gedragsnorm.

Podcast maken

Podcast

Blijf relevant en zichtbaar

Juist in deze periode wil je zichtbaar en relevant blijven. Wij helpen je met het maken van je eigen podcast. We denken mee over het format, helpen je met het script en de opnames en we zorgen voor de plaatsing op Spotify en Soundcloud.

Infographics maken

Infographics

Communiceer met beeld

Onze tekenaars vertalen je plan in krachtige infographics. Juist wanneer je op afstand met elkaar communiceert helpt beeld om je verhaal helder over te brengen. Onze tekenaars maken een praatplaat en losse illustraties.

Quiz online

Quiz online

Muzikale bingo of pubquiz

Onze quizmaster presenteert een pubquiz of muziek-bingo (raad je plaatje) op Zoom, in Teams of de online meeting tool die jullie toch al gebruiken. Wij zorgen voor de quiz, het quizsysteem en voor de presentator.

Tip!

Brainstorm online

Ook nu iedereen afstand moet houden, helpen wij om te verbinden en te activeren. We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference) en verken wat er wél mogelijk is.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek