Corona en jouw evenement

Momenteel kun je 1m50-evenementen organiseren zonder Testen voor Toegang. Wij helpen je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Je kunt er ook voor kiezen om je evenement online te organiseren.

Wij helpen je met jouw evenement

Wij hebben alles in huis om jouw fysieke, online, hybride of multi-hub evenement te faciliteren. Samen met jou maken we een ijzersterk programma dat niemand wil missen.

Bekijk onze oplossingen

‘Erg prettige en professionele samenwerking met Joep en Erik zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Kan niet wachten om weer een mooi evenement samen te doen! ’

  • Kiki van Oeffelen, bureauMK Events & Projecten

Onze oplossingen

Webinar-maken

Online talkshow

Live interactie met jouw publiek

Maak je eigen online talkshow, wij begeleiden je bij iedere stap. De deelnemers kunnen direct hun vragen insturen, die worden in de uitzending beantwoord. Met polls kun je de deelnemers raadplegen.

Lees verder…
Livestream - op locatie

Hybride evenement

Jouw uitzending vanaf locatie

Wil je een hybride evenement gaan organiseren? Met onze livestream studio verander je iedere gewenste locatie in een professionele uitzendstudio. Wij zorgen voor de beeldregie en voor alle benodigde techniek.

Lees verder…
Online workshop tekenen

Online Teambuilding Workshops

Online spelshow of energizer

Onze online teambuilding workshops zorgen voor inspiratie en ze brengen de bevlogenheid terug in je team. Zo breng je de teamgeest terug na al dat thuiswerken.

Lees verder…
videoclips maken

Mini documentaires

Content voor je online evenement

Voeg beleving toe met filmpjes. Wij maken filmpjes voor (online) evenementen: videocartoons, mini documentaires, videoselfies, teasers en bumpers. We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet.

Congresfilmpjes.nl
Infographics maken

Infographics

Communiceer met beeld

Onze tekenaars vertalen je plan in krachtige infographics. Juist wanneer je op afstand met elkaar communiceert helpt beeld om je verhaal helder over te brengen. Onze tekenaars maken een praatplaat en losse illustraties.

Creatiefverslag.nl
handhaver 1,5 meter

1m50 handhaven

Online training aanspreken

Train je medewerkers in het gastvrij handhaven van de 1m50 maatregelen. In onze online training leren we je hoe je zelfverzekerd en op een prettige manier gasten herinnert aan de geldende gedragsnorm.

Case
****

Op de Klimaatdag verkenden we de voortgang op de verschillende thema's van het Klimaatakkoord. Vanuit De Fabrique in Maarssen werden veertien thema-programma's uitgezonden vanuit vier studio-sets. Vanwege de corona-maatregelen mochten de sprekers niet naar de locatie komen. Aaaaha! dacht mee over het format en verzorgde redactie-werkzaamheden en drie talkshow-presentatoren.

Miranda Tukker - RVO - SERBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek