Corona en evenementen

Corona en jullie evenement – het is nu niet mogelijk om bij elkaar te komen. Wij hebben een aantal mogelijkheden op een rij gezet om toch je doelgroep te inspireren, te activeren en te verbinden.

Live communicatie en corona

Je congres, beurs, kick-off of heisessie kan nu geen doorgang vinden. Toch kun je ook zonder de deelnemers fysiek samen te brengen een deel van je doelstelling behalen. Op deze pagina bieden we een aantal alternatieven…

Verbinden en activeren

‘De voorbereiding was heel prettig en gedegen en de filmpjes die gemaakt waren van straatinterviews waren de perfecte inleiding.’

  • Colette van Hees, NVDV – Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie

Corona – verbinden en activeren

Corona evenement in hubs

Hubs

Op verschillende locaties

Kleine groepjes brainstormen met elkaar op verschillende locaties. De werkvorm en de gespreksonderwerpen zijn op alle locaties dezelfde. Dit leidt tot concrete oplossingen die tussen de groepjes wordt gedeeld (videoconferencing en votingtool).

Corona evenement webtv

Web TV

On-line tv-show

Het programma van je evenement vertalen we in een pakkend on-line televisie-programma. In een talkshow-opzet delen de keynote-sprekers hun verhaal én mini documentaires brengen het onderwerp tot leven.

Bekijk video
Corona evenement webinar

Webinar

Live interactie met de kijkers

Bij onze webinar-oplossing ligt de nadruk op interactie. De experts in de studio beantwoorden vragen van de kijkers. Verschillende polls en een chatvenster zorgen voor een actief webinar vol uitwisseling van kennis.

Bekijk webinar
Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek