Professionele dagvoorzitters

Laat je congres of symposium in goede banen leiden door een professionele dagvoorzitter. Onze dagvoorzitters voelen haarfijn aan wat deelnemers uit de bijeenkomst willen halen, daardoor kunnen zij nog net even die vraag stellen die op ieders lippen ligt.

Verbeter je programma

Onze dagvoorzitters zijn ervaren professionals, zij weten exact wat wél en wat niet werkt. In het voortraject adviseren zij graag over de opbouw van het programma en over werkvormen. Tijdens het evenement helpen zij om een strakke regie te voeren.

Meest gevraagd…

‘Voor onze 3-daagse Global Sales Meeting, hebben wij 150 internationale collega’s uitgenodigd, uit China, Japan, USA, Duitsland, India, Brazilië etc. Erik Peekel was onze moderator. Een schot in de roos, altijd volledig, goed in de energie en met de juiste opmerkingen op het juiste moment.’

  • Lilian Michaelsson, Teijin Aramid

Dagvoorzitters

Elevator pitch workshop met Erik Peekel

Erik Peekel

Dagvoorzitters

Erik Peekel is één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Hij zorgt ervoor dat de deelnemers met praktische ideeën naar huis gaan. Ook voor Engelstalige programma’s.

Dagvoorzitters - Sophie van Hoytema

Sophie van Hoytema

Dagvoorzitters

Sophie van Hoytema heeft een energieke presentatiestijl en een prachtige zangstem. Zij verzorgt gezongen aankondigingen van sprekers en maakt het luchtige verschil tijdens een inhoudelijke dag. Sophie spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

dagvoorzitter Laureen Peskens

Laureen Peskens

Dagvoorzitters

Laureen Peskens maakt van jullie programma een succes met haar professionele werkhouding, creatieve manier van denken en enthousiasme. Zij presenteert regelmatig Engelstalige programma’s.

Dagvoorzitters - Gregor Bak

Gregor Bak

Dagvoorzitters

Gregor Bak is dé muzikale dagvoorzitter. Hij introduceert de sprekers met een kort lied waarbij hij zichzelf begeleidt op de vleugel. Gregor creëert direct een prettige sfeer, waarin alle deelnemers goed tot hun recht komen.

Dagvoorzitters - Marijke Roskam

Marijke Roskam

Dagvoorzitters

Marijke Roskam vreet publicaties over uw onderwerp en verdiept zich tot en met, zodat uw bijeenkomst er eentje wordt waar men wel op het puntje van de stoel zit. Bij BNR presenteerde Marijke programma’s over innovatie, ondernemerschap, economie, zorg en de arbeidsmarkt.

dagvoorzitter Philip Walkate

Philip Walkate

Dagvoorzitters

Philip Walkate is een dagvoorzitter met inhoud, stijl én humor. Hij schroomt niet om het publiek zo nu en dan aan het lachen te maken of aan het einde van de dag een peptalk te geven voor de afsluiting van het programma. Philip spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek