Dagvoorzitters

Een professionele dagvoorzitter voegt veel effect toe aan je congres of symposium. Onze dagvoorzitters verdiepen zich in de belangen en interesses van de deelnemers, daardoor kunnen zij juist die vraag stellen, die eigenlijk op ieders lippen ligt. Zij putten uit jarenlange ervaring en kunnen daardoor in het voortraject goed adviseren over het programma.

Dagvoorzitters die uw deelnemers activeren

Onze dagvoorzitters voelen zich thuis in elk onderwerp, zij slaan de brug tussen de sprekers en de deelnemers. Zij zorgen ervoor dat de inhoud aansluit op de belangen van de deelnemers en op het doel van de organisator. Zij houden de energie hoog en betrekken de deelnemers bij het programma. Graag adviseren we je welke dagvoorzitter het beste past bij het programma dat jij organiseert voor uw beurs, congres of andere bijeenkomsten.

Dagvoorzitters
congres met dagvoorzitters

Dagvoorzitters

Dagvoorzitter Erik Peekel

Erik Peekel

Dagvoorzitter

Erik Peekel is één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Hij zorgt ervoor dat de deelnemers met praktische ideeën naar huis gaan. Zo haalt iedereen veel meer rendement uit de bijeenkomst. Ook voor Engelstalige programma’s.

Dagvoorzitter Sophie van Hoytema

Sophie van Hoytema

Dagvoorzitter

Sophie van Hoytema heeft een energieke presentatiestijl en een prachtige zangstem. Zij verzorgt gezongen aankondigingen van sprekers en maakt het luchtige verschil tijdens een inhoudelijke dag. Sophie spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Dagvoorzitter Rob Koops

Rob Koops

Dagvoorzitter

Rob Koops is een kundige en gedreven dagvoorzitter. Met interactieve stellingen, prikkelende interviews en krachtige samenvattingen zorgt Rob voor een energieke en toch ontspannen sfeer. Daarbij staat de inhoud altijd centraal. Van ontvangst tot slot.

Dagvoorzitter Gregor Bak

Gregor Bak

Dagvoorzitter

Gregor Bak is dé muzikale dagvoorzitter. Hij introduceert de sprekers met een kort lied waarbij hij zichzelf begeleidt op de vleugel. Gregor creëert direct een prettige sfeer, waarin alle deelnemers goed tot hun recht komen.

Dagvoorzitter Marijke Roskam

Marijke Roskam

Dagvoorzitter

Marijke Roskam vreet publicaties over uw onderwerp en verdiept zich tot en met, zodat uw bijeenkomst er eentje wordt waar men wel op het puntje van de stoel zit. Bij BNR presenteerde Marijke programma’s over innovatie, ondernemerschap, economie, zorg en de arbeidsmarkt.

Dagvoorzitter Philip Walkate

Philip Walkate

Dagvoorzitter

Philip Walkate is een dagvoorzitter met inhoud, stijl én humor. Hij schroomt niet om het publiek zo nu en dan aan het lachen te maken of aan het einde van de dag een peptalk te geven voor de afsluiting van het programma. Philip spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij u langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan uw uitdaging. Zo’n afspraak verplicht u tot niets.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Bestel het boek of bezoek de website.

Bezoek de website