Elevator Pitch workshop

In de Elevator Pitch workshop gaan de deelnemers actief aan de slag met tips en tools voor de perfecte pitch, bedrijfspresentatie of toespraak. Je leert niet alleen wat te zeggen, maar ook hoe het te brengen door gebruik van technieken uit theater, comedy en muziek. Een luchtige en leerzame workshop waar je tips en tools krijgt aangereikt voor de perfecte pitch. De Elevator Pitch workshop is geschikt als opening/afsluiting, intermezzo of break out sessie tijdens jullie congres of bedrijfsevenement.

De kunst van het overtuigen

In een elevator pitch gaat het erom de ander in weinig tijd te overtuigen. De technieken uit de workshop kun je in veel situaties toepassen. In de elevator pitch workshop leren de deelnemers hoe zijn hun verhaal opbouwen, wat zij met hun handen, ogen en stem kunnen doen en hoe zij effectief contact maken met het publiek.

De workshopleider is Philip Walkate, presentatiecoach met een achtergrond in het cabaret, stand up comedy en bedrijfsoptredens.

‘De workshop Perfect Pitch onder leiding van Philip werd met veel humor en kennis gebracht. Deze workshop over presenteren en overtuigen was erg leuk én leerzaam voor onze medewerkers.’
— Peter van Lier, War Child

 

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek