Entertainer

Een goede entertainer activeert en betrekt jullie publiek op jullie beursstand; tijdens jullie open dag of met een marketingactie. Denk er eens over om een quiz toe te voegen aan je programma. Met een professionele entertainer als presentator voeg je in één keer veel beleving toe aan je bijeenkomst of marketingactie.

Professionele entertainer

Een acteur is een professionele verhalenverteller en vaak ook een entertainer. Hun talent voor storytelling zetten zij graag in voor jouw organisatie. Zij kunnen jouw boodschap zodanig overbrengen, dat iedereen die kan navertellen en doorvertellen. Bevlogen en met humor betrekken ze je doelgroep in het verhaal. Een gesprek met een goede entertainer vergeet je immers niet snel weer.

inhaakactie met een lakei

‘Voor ons evenement in de Fokker Terminal met als thema ‘The Only Way is Up’ huurde Luidkeels 2 acteurs in als figurant tijdens het gehele programma, in de rol van stewardess. Leuke professionele dames, écht een leuke toevoeging aan het programma! Voor wie een leuke manier zoekt om gasten binnen een thema te entertainen raad ik zeker aan om een actuer via Aaaaha! in te zetten!’

  • Bas Thürer, Luidkeels

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek