Entertainment voor evenementen

Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in entertainment voor zakelijke evenementen. Wij kennen de allerbeste acts en adviseren graag over het entertainment dat het beste aansluit bij jullie publiek en bij jullie programma. Je kunt bij ons vrijblijvend een entertainment voorstel aanvragen, wij denken graag met je mee.

Van ontvangstact tot openingshandeling

Een ontvangsact draagt bij aan de sfeer op jullie evenement en zorgt direct voor gespreksstof. Wij bieden keuze uit diverse netwerk acts voor netwerkborrels. Maak je evenement onvergetelijk met één van onze slotacts. Bovendien produceren we, op basis van jullie input ook maatwerk acts. Met een toegewijd team van acrobaten, mimespelers, acteurs, comedians, grimeurs, kostuummakers, decorbouwers en filmmakers gaan we voor je aan de slag.

openingsacts

‘Het zomerentertainment is inmiddels een begrip op Schiphol, het wachten tijdens de drukke piekuren wordt door de aanwezigheid van de acteurs een stuk aangenamer voor de passagiers. De voorbereiding is al een feestje op zich, het enthousiasme van Aaaaha! werkt aanstekelijk en leidt ieder jaar weer tot leuke momenten en spontane reacties in de vertrekhallen.’

  • Matina Barbé, Schiphol Group

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek