Evenement organiseren

Evenement organiseren

Met een goed evenement kun je collega’s betrekken en activeren; je kunt relaties binden; nieuwe klanten aantrekken en je zichtbaarheid vergroten. Wij helpen je om een evenement te organiseren dat niemand wil missen.

IJzersterk programma

Hoe stel je een ijzersterk programma samen? Met welke sprekers en workshops krijg je je deelnemers in de actiestand? Hoe ziet een goed uitnodigingstraject eruit en hoe kun je de content na afloop uitnutten? Wij denken graag met je mee. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘Geweldige samenwerking met Erik en zijn team. Alle onderdelen bedacht en ingevuld door Aaaaha! scoren hoog!’

  • Cathelijn Schoenmakers, Smurfit Kappa

Inspireren, activeren en verbinden

Netwerk act - levend bankstel

Netwerkacts

Netwerken met plezier

Wij bieden verrassende netwerk-acts, op een laagdrempelige manier brengen we je gasten met elkaar in gesprek. Ondermeer het levend bankstel, het netwerktreintje en de belbutlers.

Netwerkacts
Teambuilding workshops

Teambuilding workshops

Samen plezier maken

Wij bieden teambuilding workshops waarbij je samen één ritme, een haka, een rap, een commercial, een documentaire of een lipdub maakt. Ondertussen leer je je collega’s van hun leukste kant kennen.

Teambuilding workshops
terugkomdag - hackathon

Werkvormen

Met elkaar in gesprek

Breng je deelnemers met elkaar in gesprek met onze interactieve werkvormen als de Superbrainstorm, Walk-your-talk, de Bubbel en de Tafellakensessies. Als workshop of in het plenaire programma.

Werkvormen
Congres - slotact

Verrassende acts

Verrassen en activeren

Wij bieden ontvangstacts, openingsacts, intermezzo’s, maatwerk comedy en slotacts. Activeer, verras en verbindt je deelnemers. Onze acts stemmen we af op jullie input.

Acts voor jouw evenement
Congres - dagvoorzitter

Dagvoorzitters

Professionele dagvoorzitters

Een goede dagvoorzitter voelt feilloos aan wat de deelnemers uit het programma willen halen. Zij/hij houdt de energie hoog en helpt de deelnemers om de brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Dagvoorzitters
Intern evenement - Wandverslag

Wandverslag

Laat de impact doorwerken

De kunstenaars van het Wandverslag leggen vast wat jullie hebben besproken, in woord en beeld: rake uitspraken, briljante ideeën en praktische tips. Ze voegen er pakkende cartoons aan toe. Zo krijg je een verslag dat een plek aan de muur verdient.

Creatiefverslag.nl
Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek