Evenement organiseren

Evenement organiseren

Met een goed evenement kun je collega’s betrekken en activeren; je kunt relaties binden; nieuwe klanten aantrekken en je zichtbaarheid vergroten. Wij helpen je om een evenement te organiseren dat niemand wil missen.

IJzersterk programma

Hoe stel je een ijzersterk programma samen? Met welke sprekers en workshops krijg je je deelnemers in de actiestand? Hoe ziet een goed uitnodigingstraject eruit en hoe kun je de content na afloop uitnutten? Wij denken graag met je mee. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Inspireren, activeren en verbinden

terugkomdag - hackathon

Werkvormen

Met elkaar in gesprek

Breng je deelnemers met elkaar in gesprek met onze interactieve werkvormen: de Superbrainstorm, Walk-your-talk en de Tafellakensessies. Zo geef je iedereen een actieve rol in het programma.

Werkvormen
Netwerk act - levend bankstel

Netwerkacts

Netwerken met plezier

Wij bieden verrassende netwerk-acts: op een laagdrempelige manier brengen we je gasten met elkaar in gesprek. Ondermeer het levend bankstel, Perfect Match, het netwerktreintje en de belbutlers.

Netwerkacts
Teambuilding workshops

Teambuilding workshops

Samen plezier maken

Wij bieden teambuilding workshops waarbij je samen je grenzen verlegt. Maak samen één ritme; een documentaire of een lipdub. Ondertussen leer je je collega’s van hun leukste kant kennen.

Teambuilding workshops
Congres - slotact

Verrassende acts

Verrassen en activeren

Wij bieden ontvangstacts, openingsacts, intermezzo’s, maatwerk comedy en slotacts. Activeer, verras en verbindt je deelnemers. Onze acts stemmen we af op jullie input.

Acts voor jouw evenement
Congres - dagvoorzitter

Dagvoorzitters

Professionele dagvoorzitters

Een goede dagvoorzitter voelt feilloos aan wat de deelnemers uit het programma willen halen. Zij/hij houdt de energie hoog en helpt de deelnemers om de brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Dagvoorzitters
Intern evenement - Wandverslag

Wandverslag

Laat de impact doorwerken

De kunstenaars van het Wandverslag leggen vast wat jullie hebben besproken, in woord en beeld: rake uitspraken, briljante ideeën en praktische tips. Ze voegen er pakkende cartoons aan toe. Zo krijg je een verslag dat een plek aan de muur verdient.

Creatiefverslag.nl
Case
*****

"Na de coronaperiode wilden we de Centric-collega’s op de eerste plaats weer écht met elkaar in gesprek brengen. Iedereen wilde weer dat gevoel van saamhorigheid ervaren dat past bij een gezonde bedrijfscultuur. Een goed intern event versterkt het gevoel van werkplezier. Wij hadden behoefte aan creatieve invulling voor ons programma. Want hoe breng je een paar honderd man met elkaar in gesprek? Onze corporate communicatie-collega had goede ervaringen met Aaaaha! Bureau voor live communicatie. In een brainstormsessie kwam Joep van Aaaaha! direct met een aantal goede ideeën. Bijvoorbeeld een Superbrainstorm, waarbij je met ‘willekeurige’, wisselende collega’s in gesprek gaat. En actrices in opvallende jurken die vanaf de ontvangst de collega’s met elkaar in contact brengen. De twee kunstenaars van het Wandverslag legden alle inhoud vast op een groot paneel. Dat hangt hier nu in het Centric-kantoor; iedere keer als je er langsloopt denk je terug aan die sfeervolle dag. Ons evenement heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het gevoel van saamhorigheid binnen Centric. Het heeft veel enthousiasme los gemaakt, iedereen was blij om eindelijk weer samen te komen en de Centric-sfeer en -collegialiteit te ervaren."

Gemma Jansen en Coen Schlingmann - CentricBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek