Evenement organiseren – succesfactoren

Jij gaat een evenement organiseren. Wij hebben onze slimste tips op een rij gezet. Zo kun jij jouw evenement tot een groot succes te maken: van het ontwerpen van een ijzersterk programma tot en met het natraject.

Het evenement dat niemand wil missen

In een serie masterclasses brachten we ervaren organisatoren met elkaar in gesprek. Zij deelden hun beste tips met elkaar. Hoe organiseer je een evenement dat niemand wil missen?

De beste tips…

‘We werken al een aantal jaar met Aaaaha! En met groot genoegen. Dit jaar was weer een groot succes. Professioneel, servicegericht en creatief. Wat mij met name opvalt is het gemak waarmee ze schakelen en zich inleven in de materie en de doelstelling van een event.’

  • Mark Willemse, Cardano

Evenementenorganisatie – succesfactoren

The Next Web - succesfactoren

The Next Web

Succesfactoren

Interview met Boris Velthuijzen van Zanten, organisator van The Next Web Conference. Ondanks de schaalgrootte willen de organisatoren een warme, persoonlijk sfeer creëren.

The Next Web
Het succes van MBA in een dag

MBA in één dag

Succesfactoren

Interview met Hans Janssen (DenkProducties), organisator van spraakmakende managementseminars als MBA in één dag. Hans vertelt hoe hij deelnemers werft en over het belang van een prikkelende titel.

MBA in één dag
organisator van de week van de ondernemer

Week van de Ondernemer

Succesfactoren

Topsprekers inspireren je deelnemers én ze maken je programma aantrekkelijk. Hier vind je een lijstje met de meest inspirerende sprekers.

Week van de Ondernemer
eventmarketing succes Aad Ouborg

Princess

Succesfactoren

Met deze werkvormen zet je deelnemers aan het denken. Je doorbreekt het éénrichtingsverkeer, de energie schiet omhoog en je bijeenkomst wordt effectiever.

Princess
congres interactie bij Heliview

Heliview congressen

Succesfactoren

Wat kun je leren van organisatoren van succesvolle zakelijke evenementen als The Next Web, MBA in één dag en De Week van de Ondernemer?

Heliview congressen
je evenement evalueren - interview met Janneke Staarink

IFFR

Succesfactoren

Na afloop van je evenement begint het pas. Hoe laat je de impact doorwerken? Hoe vergroot je je bereik? Hoe houd je iedereen aangehaakt?

IFFR
Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.
Bestel het boek