Voor eventprofs

Voor eventprofs – Als eventprofessional ben je steeds op zoek naar beproefde succesformules waarmee je jouw evenement onvergetelijk kunt maken.

Verrassen, activeren en verbinden

We helpen je om je opdrachtgever te verrassen! Onze werkvormen, workshops en tekenaars brengen elk verhaal tot leven. Live interactie activeert en zorgt voor een gevoel van verbondenheid.

Plan een online brainstorm

‘De acteurs die wij hebben ingehuurd via Aaaaha! zaten vanaf begin tot einde in hun rol! De opdrachtgever en gasten vonden het absoluut hilarisch en gingen helemaal mee met de peformance. Een absolute meerwaarde van het event, wat mij betreft voor herhaling vatbaar!’

  • Sandra van den Hurk, Claus

Voor eventprofs

Event - wandverslag

Wandverslag

Verslaglegging

De kunstenaars van het Wandverslag leggen de inhoud vast, in woord en beeld. Ze voegen er pakkende cartoons aan toe. Zo krijg je een verslag dat een plek aan de muur verdient.

Wandverslag.nl
Eventprofs - netwerk-act

Netwerkacts

Netwerkborrel

We bieden keuze uit netwerk acts. Zo wordt het makkelijk en leuk om nieuwe contacten te leggen op jouw netwerkborrel. Wij brengen je gasten met elkaar in gesprek.

Netwerkacts
eventprofs - teambuilding

Teambuilding

Teambuilding workshops

Wij bieden teambuilding workshops: maak samen een muzikale videoclip, leer de Haka of creëer je eigen standup comedy. Zo leert iedereen zijn collega’s van hun leukste kant kennen.

Teambuilding workshops
event-video

Mini documentaires

Storytelling

Onze congresfilmpjes vormen het startpunt voor een interview, een brainstorm of een discussie. We laten klanten, medewerkers, burgers of betrokkenen aan het woord.

Congresvideos.nl
null

Gespreksleiders

Activeren en verbinden

Onze gespreksleiders zijn experts in live interactie. Zij krijgen iedere deelnemer in de actiestand. Met werkvormen en met technologie oogsten ze heel veel bruikbare output.

Gespreksleiders
event-holland-act

Holland acts

Internationale gasten

Wij bieden Holland entertainment, acts met een typisch Nederlands tintje. De internationale gasten op jullie internationale congres laten we kennis maken met de Nederlandse cultuur.

Holland acts
eventprofs - ontvangstact

Ontvangstacts

Warm welkom

Wij bieden ontvangstacts om je gasten te verwelkomen met alle égards. Bovendien brengen we hen direct met de juiste personen in gesprek. Zo breng je iedereen in de juiste stemming.

Ontvangstacts
eventprofs openingsact

Openingsacts

Start met spektakel

Met onze openingsacts kun je direct het thema van je bijeenkomst helder op het netvlies krijgen. Veel van onze openingsacts lenen zich voor inhoudelijk maatwerk.

Openingsacts
eventprofs - slotact - wrapup

Slotacts

Wrap-up

Wij bieden slotacts die het programma met humor samenvatten, in een comedy act of in een ter plekke geschreven lied of gedicht. Een goede uitsmijter wordt niet snel vergeten.

Slotacts
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek