Fusies – evenement

Bij fusies spelen evenementen een verbindende rol. Wij hebben veel ervaring met het samenstellen van programma’s voor integratiebijeenkomsten die verbinden en die helpen om direct gezamenlijke doelen te stellen. Met een goed evenement neem je angsten weg rond de fusie en je zet de eerste stappen naar nieuwe verbintenissen.

Inspireren, informeren en verbinden

Bij evenementen rond fusies hebben wij veel succes met de Superbrainstorm. Daarbij gaan de deelnemers met elkaar in gesprek en maken zij samen een wensenlijst voor de nieuwe organisatie. Hoe wordt het na de fusie beter voor alle medewerkers en ook voor de klanten? Uiteraard wordt daarbij ook hard gelachen.

Wij bieden ervaren gespreksleiders en werkvormen afgestemd op jullie fusie evenement. Onze talkshows en workshops zorgen voor een makkelijkere samensmelting van verschillende partijen, groepen of culturen.

Fusies

‘De manier waarop Erik met veel energie, humor maar ook praktische input met onze 500 medewerkers omging in de vorm van een Superbrainstorm was ontzettend goed. Ook onze medewerkers zijn ontzettend enthousiast!’

  • Bart de Snaijer, Tele2 Nederland

Tip!

Corona

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek