Huwelijk

Ben je op zoek naar een onvergetelijke act voor jullie huwelijk? Wij bieden persoonlijke acts voor de receptie, het feest en zelfs voor de huwelijksvoltrekking.

Acts en entertainment

Onze kunstenaars maken een uniek kunstwerk samen met jullie gasten. Lakeien zorgen ervoor dat niemand in de rij hoeft te staan om te feliciteren. Onze professionele cabaretière maakt samen met jullie een heel persoonlijke huwelijksceremonie.

Plan een online brainstorm

‘Wij hadden twee wensengelen ingehuurd bij Aaaaha! om de bruiloftsgasten tijdens de borrel op een leuke manier vast te leggen en een wens te laten opschrijven voor het bruidspaar. De engelen pasten perfect binnen het sfeerbeeld van de luxe bruiloft. Een absolute aanrader als alternatief voor het traditionele gastenboek.’

  • Anouk van den Dries, Beau Mariage Weddingplanners

Huwelijk acts

Trouwreceptie - kunstwerk als gastenboek

Kunstwerk als gastenboek

Huwelijk

Onze kunstenaars maken een uniek gastenboek. In woord en beeld leggen zij de ceremonie vast, tijdens de receptie vullen zij het kunstwerk aan met de wensen van jullie gasten.

Creatiefverslag.nl
huwelijk - lakei - lakeien

Lakei

Huwelijk

Professionele acteurs spelen lakeien. Zij zorgen ervoor dat niemand in de rij hoeft te staan om te feliciteren. Desgewenst kunnen zij arriverende gasten op naam aankondigen, zo breng je een historische locatie direct tot leven.

huwelijk - babs - acteur - actrice - comedian

Babs

Huwelijk

Professioneel cabaretière Sophie van Hoytema is beëdigd babs en kan vrijwel overal jullie huwelijk voltrekken. Haar ceremonie onderscheidt zich doordat zij die heel persoonlijk maakt, op basis van een aantal voorbereidende gesprekken.

Huwelijk - wensengeltje

Wensengeltje

Huwelijk

Een professionele actrice treedt op als ceremoniemeester. Bevlogen en luchtig verzorgt zij praktische aankondigingen en zij verzamelt de wensen voor in het gastenboek.

Huwelijk - persoonlijk lied

Maatwerk lied

Huwelijk

Op basis van jullie input schrijven we vooraf een prachtig lied. Dat wordt opgevoerd als onderdeel van de ceremonie, ons muzikale duo verzorgt vervolgens de sfeer tijdens de receptie.

huwelijk - flamingo's

De Flamingo's

Huwelijk

Dit muzikale trio raakt steevast de juiste snaar. Zij omlijsten jullie huwelijksvoltrekking en zorgen voor een fijne sfeer op de receptie. Vooraf schrijven ze een lied speciaal voor jullie.

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek