innovatietours - tour over de beursvloer

Innovatietours

Innovatietours helpen je om op te vallen als exposant op een vakbeurs. Beursbezoekers zoeken inspiratie en nieuwigheden, maar in de praktijk vinden zij het vaak lastig om die te vinden op de beursvloer. Goed voorbereide gidsen nemen de beursbezoekers mee op een innovatietour, die begint en eindigt op jullie stand. Zo’n activiteit vormt een uitstekende aanleiding om jullie stand te bezoeken, bovendien claim je expert-status in je branche.

De tours

Vanaf jullie stand vertrekt elk half uur een innovatietour, onze gids leidt een groepje van zo’n tien beursbezoekers langs een aantal stands op de beursvloer. Vooraf hebben jullie geselecteerd welke stands bezocht gaan worden, dit zijn partijen die een concrete innovatie bieden. Op iedere stand gaat onze gids kort in gesprek met een vertegenwoordiger, de deelnemers kunnen de verhalen goed volgen via hun draadloze koptelefoons.

Draadloze koptelefoons

Bij de start van iedere tour ontvangt iedere deelnemer een draadloze koptelefoon. Het mobiele geluidssysteem zorgt ervoor dat iedereen de verhalen onderweg goed kan volgen. Bovendien zorgen de koptelefoons ervoor dat de groep er extra interessant uitziet voor andere beursbezoekers en exposanten.

Vergroot je expertstatus

Met de innovatietours voeg je een relevante activiteit toe op de beursvloer, dat straalt direct af op jullie reputatie. De inhoud van de tour leent zich uitstekend voor het schrijven van goede content voor de sociale media en de nieuwsbrieven in jullie branche: de tour gaat langs de top-7 innovaties in jullie vakgebied, dat is direct de titel voor een goed gelezen bericht.

Goed voorbereide gidsen

Onze goed voorbereide gidsen staan garant voor boeiende en verrassende innovatietours. De gidsen zijn professionele acteurs met een acteer-opleiding op HBO-niveau, zij werken als presentatoren op beurzen en zakelijke evenementen. Onze spelers werken volledig zelfstandig en weten exact hoe zij een maximale bijdrage kunnen leveren aan jullie beursdeelname. De tour-gidsen kleden we in laboratoriumjassen (innovatie) óf als piloten (flight tours).

Opvallen op de beurs

Wij helpen je om op te vallen op de beursvloer en om in contact te komen met nieuwe prospects. Hier vind je onze populairste oplossingen

‘De spontane en enthousiaste actrices deden het superleuk. Er was veel animo en het leverde waardevolle contacten op voor onze leden. De bezoekers reageerden enthousiast, zij deden nieuwe ideeën op en ontdekten bedrijven die ze nog niet kenden.’

  • Joëlla Lucas, Netherlands Maritime Technology

Case
*****

"Op de grootste maritieme beurs ter wereld wilden wij de aandacht vestigen op de Nederlandse maritieme maakindustrie. Met Aaaaha! hebben we gezorgd voor veel reuring op ons NL Paviljoen. Live-tekenaars maakten ter plekke een visuele totem met de pitches van onze leden-exposanten. Bovendien hadden we succes met de Innovatietours. Beursbezoekers werden langs onze leden-exposanten geleid door vlotte actrices. Vooraf had ik nog best twijfels over de tours. Gaat onze doelgroep wel mee op zo’n tour? Maar het pakte allemaal erg goed uit. De spontane en enthousiaste actrices deden het superleuk. Er was veel animo en het leverde waardevolle contacten op voor onze leden. De bezoekers reageerden enthousiast, zij deden nieuwe ideeën op en ontdekten bedrijven die ze nog niet kenden."

Joëlla Lucas - Netherlands Maritime TechnologyBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek