inspiratiewand op je beursstand

Inspiratiewand als publiekstrekker op je beursstand

Met de Inspiratiewand trek je de aandacht op de beursvloer. Live-tekenaars vragen beursbezoekers naar de belangrijkste innovaties in jullie branche, die leggen zij vast op een groot paneel in jullie stand. De Inspiratiewand prikkelt de nieuwsgierigheid van de beursbezoekers. Ze gaan even kijken naar de quotes en tekeningen op het paneel en zo raken zij al snel in gesprek met jullie standbemanning.

Op de beurs loopt je hele doelgroep voorbij, hoe trek je de aandacht en leg je contact? Bekenden komen al snel even langs voor een praatje, maar nieuwe prospects stoppen niet zomaar. Het is zaak hun nieuwsgierigheid te prikkelen. De Inspiratiewand blijkt zeer effectief. Al van een afstand zie je dat er getekend wordt. Wie iets dichterbij komt, ziet dat de belangrijkste ontwikkelingen en innovaties in de branche in beeld worden gebracht. Dan kijk je al snel of daar nog iets verrassends tussen staat.

Contact maken

We maken de Inspiratiewand rond één centrale vraag, bijvoorbeeld de belangrijkste innovaties in de branche. De tekenaars vragen de beursbezoekers om hun input. Aansluitend brengen zij hen in gesprek met jullie standbemanning. Rond de Inspiratiewand kom je makkelijk met elkaar in contact.

Contentmarketing

Op de Inspiratiewand verzamel je veel inzichten tijdens de beurs. Dat vormt een uitstekende basis voor een leuk artikel na afloop van de beurs. Je kunt bijvoorbeeld een top-5 samenstellen en die delen via de vakpers, bijvoorbeeld ‘De vijf belangrijkste innovaties in de branche’.

Onze professionele kunstenaars hebben veel ervaring met het vastleggen van zakelijke evenementen. De afmeting van de Inspiratiewand stemmen we vooraf af op de afmetingen van jullie stand.

Opvallen op de beurs

Wij helpen je om op te vallen op de beursvloer en om in contact te komen met nieuwe prospects. Hier vind je onze populairste oplossingen

‘PQR stond deze week met een stand op HPE Reimagine. We hebben daar gebruik gemaakt van de quiz met quizmaster. Hierdoor hebben we veel traffic gekregen bij de stand! Daarnaast heeft een wandverslag team een prachtige weergave van de dag gemaakt. Het resultaat hebben we cadeau gedaan aan HPE wat zeer goed werd ontvangen!’

  • Marloes Windhorst, PQR

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek