inspiratiewand op je beursstand

Inspiratiewand

Onze kunstenaars vragen beursbezoekers naar de belangrijkste innovaties in de branche, die worden getekend op een groot paneel in jullie stand. De inspiratiewand prikkelt de nieuwsgierigheid van beursbezoekers. Ze gaan even kijken naar de quotes en tekeningen op het paneel en zo raken zij vanzelf in gesprek met jullie standbemanning.

Prikkel de nieuwsgierigheid

Beursbezoekers zoeken nieuwe ideeën en bruikbare inzichten. Op de inspiratiewand verzamelen we dat soort inzichten en ideeën, we vragen aan bezoekers wat zij de belangrijkste ontwikkeling in de branche vinden. Die output leggen we vast in woord en beeld, zo ontstaat een inspirerend overzicht, dat de nieuwsgierigheid prikkelt. Op dat moment komt je standbemanning gemakkelijk met hen in contact.

Maak contact

De inspiratiewand maakt het eenvoudig om in gesprek te komen met beursbezoekers die je nog niet kent, je hebt geen openingszin meer nodig. Veruit de meeste voorbijgangers nemen even de tijd om de inspiratiewand te bekijken, je gaat dan gewoon naast hen staan en je vraagt hen om hun eigen tip of inzicht voor op de wand. Terwijl de tip wordt uitgewerkt door de kunstenaars kun je de kennismaking ter plekke verdiepen.

Content om te delen

Na afloop ontvang je een hi-res foto van de inspiratiewand, die doet het altijd heel goed op sociale media. De inhoud kun je zelf verwerken tot een interessant persbericht met de kop ‘Belangrijkste ontwikkelingen volgens de bezoekers van de beurs’.
De inspiratiewand zelf bestaat uit losse foamplaten van 70 x 100 cm, we zorgen ervoor dat je die na afloop kunt samenvouwen opdat je de wand zelf in elke auto kunt vervoeren. Geef de wand een plek in jullie bedrijfspand. De wand geeft zeker nog aanleiding tot interessante gesprekken.

Kunstenaars

Onze professionele kunstenaars hebben veel ervaring met het vastleggen van zakelijke evenementen. De afmeting van de inspiratiewand stemmen we vooraf af op de afmetingen van jullie stand.

Opvallen op de beurs

Wij helpen je om op te vallen op de beursvloer en om in contact te komen met nieuwe prospects. Hier vind je onze populairste oplossingen

‘PQR stond deze week met een stand op HPE Reimagine. We hebben daar gebruik gemaakt van de quiz met quizmaster. Hierdoor hebben we veel traffic gekregen bij de stand! Daarnaast heeft een wandverslag team een prachtige weergave van de dag gemaakt. Het resultaat hebben we cadeau gedaan aan HPE wat zeer goed werd ontvangen!’

  • Marloes Windhorst, PQR

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek