Internationaal congres

Wij bieden interactieve werkvormen en verrassend entertainment voor ieder internationaal congres. Al 18 jaar zijn wij gespecialiseerd in entertainment en live interactie voor congressen. Op jullie internationaal congres creëren we direct de juiste sfeer: openingsacts, Holland entertainment, interactieve werkvormen en slotacts.

Acts en interactieve werkvormen

Voor de welkomstreceptie bieden we bijvoorbeeld de welkomstspeech van Prof. Flip van der Wal, deze komiek vertelt met aanstekelijk plezier over de opmerkelijke gewoontes van Nederlanders. In de Superbrainstorm wisselt met kennis en ervaring met elkaar uit. Professionele actrices brengen deelnemers met elkaar in gesprek, als kaas- en haringmeisjes. En we bieden een pubquiz over Nederlandse gewoonten en over het onderwerp van jullie internationaal congres.

buitenlandse gasten - internationaal congres - mimespelers

‘Zowel bezoekers, sprekers als de organisatie hebben zichtbaar genoten van de aanwezigheid van de kunstenaars van het Wandverslag. Het was niet alleen een belevenis om te kijken naar het werkproces van de kunstenaars, daarnaast was het ook een ijsbreker, talkingpoint en ontmoetingsplek. Ook hebben we nu twee prachtige schilderijen als aandenken aan twee bijzondere dagen. Absolute aanrader!!’
— Lili-Anne de Jongh, Universiteit Leiden

 

Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.
Bestel het boek