Internationaal congres

Wij bieden interactieve werkvormen en verrassend entertainment voor ieder internationaal congres. Al 19 jaar zijn wij gespecialiseerd in entertainment en live interactie voor congressen. Op jullie internationaal congres creëren we direct de juiste sfeer: openingsacts, Holland entertainment, interactieve werkvormen en slotacts.

Acts en interactieve werkvormen

Voor de welkomstreceptie bieden we bijvoorbeeld de welkomstspeech van Prof. Flip van der Wal, deze komiek vertelt met aanstekelijk plezier over de opmerkelijke gewoontes van Nederlanders. In de Superbrainstorm wisselt met kennis en ervaring met elkaar uit. Professionele actrices brengen deelnemers met elkaar in gesprek, als kaas- en haringmeisjes. En we bieden een pubquiz over Nederlandse gewoonten en over het onderwerp van jullie internationaal congres.

‘Philip Walkate, hier ter afsluiting van onze Leadership Summit en internationale gasten uit 25 landen een perfecte performance over hoe houding, beweging en de manier van spreken van grote invloed zijn op hoe je overkomt, wat je bereikt en of je je doel zult behalen. Met veel humor maar ook serieuze ondertoon hebben we de eerste dag van de Leadership Summit met veel genoegen afgesloten.’

  • Erik van Muilekom, NKI

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek