Jubilea

Wij produceren acts en entertainment voor jubilea. De geschiedenis van jullie organisatie of vereniging wordt vertaald in een kort, spannend theaterstuk, maar we kunnen ook een lofzang of een quiz maken over jullie organisatie of vereniging. Tot slot kan een historische figuur op humoristische wijze terugblikken op het verleden van de organisatie of vereniging. Zo maken we jubilea onvergetelijk!

Samen terugblikken en vooruit!

Voor verschillende jubilea hebben we een aansprekend programma samengesteld. Vaak grijpen we zo’n moment aan om niet alleen terug te blikken, maar juist ook vooruit. Dat kan bijvoorbeeld door een Superbrainstorm te organiseren over de toekomst van de organisatie, in een interactieve show worden alle medewerkers geactiveerd om mee te bouwen aan de organisatie of vereniging van de toekomst.

jubilea

‘Wij hebben opnieuw een fijne en professionele samenwerking gehad met Aaaaha! tijdens het 20 jarig jubileum van Stichting RINIS. Erik is een ontzettend leuke en goede dagvoorzitter met heel veel enthousiasme. Hij begrijpt het doel van het evenement, de doelgroep en denkt echt mee tijdens het organiseren. Wij hadden als act Illusionist Jan Reinder en dit was zeer geslaagd! Nogmaals hartelijk dank voor de geslaagde begeleiding en organisatie!’

  • Danaë Buis, Stichting Rinis

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek