Kerst entertainment

Wil je jouw collega’s verrassen met een goede kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst. Met ons kerst entertainment komt iedereen direct in de juiste sfeer: live muziek, kerst magie of je eigen oudejaarsconférence.

Direct de juiste sfeer

Naast het kerst entertainment op deze pagina bieden we keuze uit kerst acts, die we vooraf schrijven op basis van jullie input. Klik hier voor maatwerk kerst entertainment.

Wij denken graag met je mee. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘Voor de kerstbijeenkomst voor onze medewerkers wilden we een keer iets speciaals organiseren waar we iedereen mee zouden verrassen. We hebben daarom via Aaaaha! een leuke fake speech act geboekt. Het was een zeer geslaagde verrassing. Ik heb erg fijn contact gehad met Marjolein om alles te regelen!’

  • Lisa van der Knaap, VVV Nederland

Kerst entertainment

kerst entertainment - foute kersttruien

Foute kersttruien

Foto act

Ga samen met je collega’s op de foto in een foute kersttrui. Wij nemen de truien en attributen mee en bouwen een professionele studio setting met green screen. De foto krijg je direct mee, het ideale aandenken van een kerstborrel!

kerst entertainment muziek

De Flamingo's

Vrolijke Kerstmuziek

Drie door de wol geverfde musici creëren direct de juiste sfeer: jazzy kerstliedjes en ook een maatwerk lied. De Flamingo’s raken steevast de juiste snaar.

kerst entertainment goochelaar

Goochelaar

In Kerst-thema

De Kerstperiode is met magie omgeven. Onze top-goochelaar mag dan ook niet ontbreken op jullie kerstborrel. Hij vertoont zijn kunsten recht onder je neus. Magie met lichtjes en met kerstballen.

kerst entertainment dj

DJ Viccc

Iedereen op de dansvloer

Onze DJ zet direct de juiste sfeer. We starten met klassieke, jazzy kerst-klassiekers en aansluitend krijgt Viccc iedereen de dansvloer op. Als geen ander krijgt hij jouw collega’s aan het dansen.

kerst entertainment - scrooge act

Scrooge

Kerst gastheer

Laat Scrooge de kerstpakketten uitdelen, voor iedere collega heeft hij een persoonlijk woordje. Onze professionele acteur speelt Scrooge, de perfecte gastheer voor je kerstborrel.

kerst entertainment der Rudi

Der Rudi

Hé Biertje?!

Wij bieden de échte acteur uit de legendarische ‘Biertje?!’ commercial. Na zijn entree zingt en danst hij een aanstekelijke medley ‘Volg der lehrer, lehrer’. Na afloop kan iedereen met hem op de foto.

Case
*****

'Jaarlijks wordt er voor een groot internationaal bedrijf een directeursmeeting georganiseerd. Dit jaar werd ik gevraagd om het in Amsterdam te organiseren. Deze groep gasten is nogal wat gewend, dus mijn taak was verrassend en origineel entertainment te verzorgen. In het Waldorf Astoria werden de gasten verwelkomd door een acteur als Rembrandt van Rijn. Als hoogtepunt van de avond kwam de Nachtwacht tot leven. Op de avond heeft het gezelschap er echt van genoten, ze werden echt verrast en kunnen terugblikken op een unieke beleving.'

Machteld de Gier - MdeG EventsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek