Kerstborrel

Jullie kerstborrel is de perfecte gelegenheid om collega’s te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wij bieden entertainment en acts voor jullie kerst evenement. We schrijven onze acts op basis van jullie input, samen blikken we terug op jullie hoogtepunten uit 2023.

Wij denken graag met je mee. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘Wederom fijne ervaring met Aaaaha gehad. In korte tijd samen een mooie show neer gezet. Goede projectbegeleiding en door het goed uitvragen vooraf verliep de show soepel! Onze medewerkers waren zeer te spreken over de show en maakte diverse keren de vergelijking met SBS6! Hoop in de toekomst nog mooie project.’

  • Eva Grootjans, Hogeschool Rotterdam

Kerstborrel

Kerstman inhuren - acteur

Kerstman

Hohoho!

De échte kerstman (professionele acteur) – maakt jullie kerstborrel onvergetelijk. Hij verwelkomt de gasten en deelt de kerstpakketten uit, met een kort persoonlijk woordje voor iedereen.

Meer kerst entertainment
slotact maatwerklied

Maatwerklied

Terugblikken op 2023

In een prachtig lied blikken we terug op jullie hoogtepunten uit 2023. Wat hebben jullie samen voor elkaar gekregen? Het lied schrijven we op basis van jullie input. Uiteraard verzorgen we meteen ook sfeervolle live muziek op jullie kerstborrel.

nieuwjaarsbijeenkomst - oudejaarsconference

Oudejaarsconférence

Samen terugblikken

Onze top comedian blikt terug op het afgelopen jaar aan de hand van de anekdotes, die jullie vooraf aanleveren. Welk nieuws had de wereld in zijn greep en wat gebeurde er binnen jullie organisatie?

kerstborrel entertainment - pubquiz

Pubquiz

Verrassende spelshow

Neem het op tegen de andere teams in een afwisselende spelshow. De vragen baseren we deels op jullie eigen anecdotes, mét muziekvragen en doe-opdrachten. Meestal spelen we drie rondes. De quiz kunnen we aanvullen met onze live DJ.

slotact spoken word artiest

Spoken Word

Jullie hoogtepunten uit 2023

Onze spoken word artiest schrijft een poëtische terugblik op basis van jullie input. Wat waren de hoogtepunten uit 2023? Wat hebben jullie samen beleefd en gerealiseerd? Zo’n act spreekt tot de verbeelding.

Event - wandverslag

Wenspanelen

Blik terug en vooruit

De kunstenaars van het Wandverslag maken een prachtige infographic. Op foamboarden óf digitaal blikken ze terug en vooruit: de hoogtepunten van het afgelopen jaar en de speerpunten voor de komende tijd.

Case
*****

De Gouden Giraffe Event Awards zijn de Oscar’s van de evenementenwereld. Aaaaha! stelde samen met Buro van Oranje het programma samen, dat moest vooral niet te lang duren maar wel verrassend zijn en recht doen aan de winnende cases. Het resulteerde in een avond met een gouden randje in het Beatrix Theater. De gasten werden ontvangen door joelende figuranten; Erik Peekel presenteerde een strak programma; de Tiny Little Big Band zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting; zo’n 40 theaterstudenten zaten verspreid door de zaal, zij zetten opeens hun lofzang in op het evenementenvak; mentalist Jan-Reinder vertoonde zijn brein-experiment en muzikaal trio de Flamingo’s zorgde ervoor dat de nazit nog lang erg gezellig bleef.

Robin van Leeuwen - Gouden Giraffe Event AwardsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek