Kerstborrel entertainment

Maak je kerstborrel onvergetelijk met ons entertainment. Onze kerstacts brengen direct iedereen in de juiste stemming.

Kerstacts

De kerstborrel is een mooi moment om medewerkers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wij bieden verrassende kerstacts, die ervoor zorgen dat men nog lang napraat over je kerstborrel.

Verrassende acts…

‘Aaaaha! heeft onze kerstborrel georganiseerd, wat top was! We hebben een BBQ-contest gehad met een bekende chef kok met houtkachels extra voor de sfeer. De contest werd geleid door een presentator waardoor het een samenhangend geheel werd met afsluiting een mannequin challenge. Deze konden we delen met onze klanten als nieuwjaarsgroet! Dank voor de leuke middag/avond!’

  • Sabine Eindhoven, Alklima

Kerstacts

Kerstman inhuren - acteur

Kerstman

Hohoho!

De échte kerstman (professionele acteur) – maakt jullie kerstborrel onvergetelijk. De Kerstman nodigt iedereen uit, verwelkomt de gasten, deelt de kerstpakketten uit, met een persoonlijk compliment voor iedereen.

kerstborrel entertainment - der rudi

Der Rudi

Hé Biertje?

Der Rudi – maakt een spectaculair entree: “hé biertje?!” Vervolgens beklimt Rudi het podium voor een après-ski medley. Hij zorgt ervoor dat de sfeer er meteen in zit. Iedereen wil met der Rudi op de foto: “Het is hem echt!”

kerstborrel entertainment - pubquiz

Pubquiz

Verrassende spelshow

In drie rondes strijd je in teams tegen elkaar in een afwisselende spelshow. De vragen kunnen we vooraf afstemmen op jullie input, bijvoorbeeld de anecdotes uit het afgelopen jaar.

kerstborrel entertainment - foute kersttruien

Ugly X-mas Sweaters

Op de foto in een foute kersttrui

Ga samen op de foto in foute kersttruien. Wij nemen kleurrijke, gebreide kersttruien mee. Je kunt zelf kiezen welke je aantrekt. Daarna maken we een Polaroid-foto van jou en je collega’s, de foto kun je direct meenemen. Je kunt ook met je team op de foto, instaproof.

kerstborrel entertainment - muzikale kerstmissen

Kerstmissen

Levende jukebox

Als levende jukebox gaan de kerstmissen langs bij je gasten, die een nummer mogen kiezen uit een muzikale menukaart. Ook kunnen de kerstmissen vooraf een lied schrijven over jullie team. Beschikbaar als duo, trio of kwartet.

kerstborrel entertainment - scrooge act

Scrooge

Dickens characters

Scrooge (professionele acteur) – ontvangt uw gasten. Met aanstekelijk plezier vertelt hij zijn kerstverhaal. Op basis van jullie input spitst hij het verhaal toe op jullie organisatie. Tot slot deelt hij de kerstpakketten uit.

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek