Kickoff 2023

Begin dit jaar goed en zet je plannen direct om naar acties. Je geeft een impuls aan de teamspirit; verbindt en verduidelijkt de speerpunten voor 2023. Wij helpen je met het samenstellen van een ijzersterk programma.

Actief aan de slag

Op jullie event gaan we samen aan de slag. We vertalen plannen in acties. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën voor jullie kick off bijeenkomst.

Plan een online brainstorm

‘De tekenaars hebben een prachtige visual gemaakt van de strategiemarkt ‘Voorbij de Horizon’. Op een hele aansprekende manier en met een dosis humor zijn de 9 strategische doelen opgetekend. We gaan de visual op een mooie centrale plek ophangen.’

  • Marije Bangma, MARIN

Kickoff 2023

Intern evenement - moderator

Activeren

Van plannen naar acties

Activeer en betrek je collega’s met onze interactieve werkvormen zoals de Superbrainstorm, Walk-your-talk en de Tafellakensessies. Zo scherp je samen de plannen aan voor 2023.

Werkvormen
nieuwjaarsbijeenkomst boomwhacker energizer

Boomwhacker energizer

Het jaar inluiden

Samen luiden jullie het nieuwe jaar in. Iedere deelnemer krijgt een boomwhacker, onze workshopleider zorgt voor een energiek samenspel.

Teambuilding workshops
Zakelijk evenement tips - topsprekers

Het verhaal van 2023

Storytelling workshop

Ontdek de overtuigingskracht van een goed verhaal in deze masterclass storytelling. Onze schrijver-comedian leert je de kneepjes van het vak én je schrijft jullie eigen verhaal voor het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsbijeenkomst live talkshow

Live talkshow

Jullie eigen talkshow

De live talkshows die we maken zijn verrassend en interactief. We blikken terug en vooruit en met filmpjes, polls en live muziek voegen we beleving toe. Ook mogelijk als online bijeenkomst.

Nieuwjaarsbijeenkomst - wenspanelen

Wandverslag

Speerpunten in beeld

Jullie speerpunten voor 2023 vertalen wij in een prachtige plaat. Die maken we live tijdens jullie kickoff bijeenkomst.

Wandverslag
Eventprofs - netwerk-act

Netwerkacts

Netwerken met plezier

Tijd voor een hernieuwde kennismaking met elkaar. Wij bieden verrassende netwerk-acts, op een laagdrempelige manier brengen we je gasten met elkaar in gesprek: het levend bankstel, Perfect Match en de Belbutlers.

Netwerkacts
Case
*****

"Na de coronaperiode wilden we de Centric-collega’s op de eerste plaats weer écht met elkaar in gesprek brengen. Iedereen wilde weer dat gevoel van saamhorigheid ervaren dat past bij een gezonde bedrijfscultuur. Een goed intern event versterkt het gevoel van werkplezier. Wij hadden behoefte aan creatieve invulling voor ons programma. Want hoe breng je een paar honderd man met elkaar in gesprek? Onze corporate communicatie-collega had goede ervaringen met Aaaaha! Bureau voor live communicatie. In een brainstormsessie kwam Joep van Aaaaha! direct met een aantal goede ideeën. Bijvoorbeeld een Superbrainstorm, waarbij je met ‘willekeurige’, wisselende collega’s in gesprek gaat. En actrices in opvallende jurken die vanaf de ontvangst de collega’s met elkaar in contact brengen. De twee kunstenaars van het Wandverslag legden alle inhoud vast op een groot paneel. Dat hangt hier nu in het Centric-kantoor; iedere keer als je er langsloopt denk je terug aan die sfeervolle dag. Ons evenement heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het gevoel van saamhorigheid binnen Centric. Het heeft veel enthousiasme los gemaakt, iedereen was blij om eindelijk weer samen te komen en de Centric-sfeer en -collegialiteit te ervaren."

Gemma Jansen en Coen Schlingmann - CentricBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek