Hoe kun je klanten werven en binden?

Hoe kun je klanten werven en binden?

Ze zijn vooruitstrevend, vernieuwend, onconventioneel en iedere branche heeft ze: thought leaders. Dit zijn de autoriteiten van hun vakgebied. Thought leaders zijn zichtbaar, vindbaar en draaien significant meer omzet dan hun concurrenten. Kennis wordt gratis gedeeld met klanten, potentiële klanten en concurrenten. Bovendien brengen thought leaders klanten met potentiële klanten in gesprek en stimuleren hen om samen na te denken over actuele uitdagingen.

Deze aanpak genereert reclame.  Vanuit passie voor het vak mensen verder helpen en een langdurige relatie aangaan met de doelgroep: dat maakt deze organisaties leidend en onderscheidend. Wie wil dat nu niet, klanten werven en binden?

Organiseer je eigen relatie evenement

Wij helpen je om thought leader van je branche te worden. Dit doen we door een weergaloos seminar voor klanten en potentiële klanten te organiseren. In overleg geven we vorm aan het inhoudelijke programma, het uitnodigingstraject en de invulling van het evenement. Binnen dit proces is er volop ruimte voor een actieve rol van de medewerkers in jouw organisatie. Met je eigen seminar benadruk je de expertstatus van je organisatie. Je ontmoet potentiële klanten. Ook wisselen klanten en prospects in hun contact ervaringen uit over jouw bedrijf.

Dit vergroot je naamsbekendheid en levert gratis reclame op. Een eigen seminar levert ontzettend veel bruikbare content op die goed bruikbaar is om met een breder publiek te delen. Graag helpen we je om thought leader te worden en te blijven in jouw branche.

Bekijk onze oplossingen

Onze oplossingen

Clinic - organiseer het evenement dat niemand wil missen

Clinic

Organiseer een top seminar

In een serie van drie adviesgesprekken helpen we je bij het samenstellen van jouw evenement-dat-niemand-wil-missen. Je krijgt praktisch advies over organisatie, inhoudelijke invulling (thema, programma en sprekers), beleving én impact. Bovendien helpen we je met het uitnodigings- en natraject.

Perfect Match

Perfect Match

Prettig netwerken

Breng je relaties in gesprek met elkaar, iedereen legt graag nuttige, nieuwe contacten. De actrices van Perfect Match! benaderen je gasten, stellen een paar matchings-vragen en voor je het weet hebben zij de perfecte match…

Dagvoorzitter congres

Dagvoorzitter

Zorg voor maximaal effect

Een goede dagvoorzitter voelt feilloos aan wat de deelnemers uit het programma willen halen. De sprekers komen dan niet weg met hun standaard praatje, ze worden uitgedaagd om tot de verbeelding van jouw publiek te spreken.

Dagvoorzitters
De kunst van het overtuigen

De kunst van het overtuigen

Vertel een goed verhaal

Wij helpen je om jouw verhaal op zo’n manier te vertellen dat iedereen het wil doorvertellen. Samen werken we aan jouw presentatie en je sprekersvaardigheden. We helpen je bij het kiezen van de juiste structuur en bij de selectie van ondersteunend beeldmateriaal.

Regisseur - congres seminar

Creatief regisseur

Geef vorm aan de inhoud

Laat ons voorkomen dat de techniek hapert… Laat jouw programma in goede banen leiden door onze regisseur, hij geeft vorm aan de inhoud. Dat begint al wanneer de deelnemers de zaal in lopen: zij horen activerende muziek en zien toepasselijke quotes op het scherm, dan start het openingsfilmpje…

Aftermovie maken

Aftermovie

Bereik een groot publiek

Jullie seminar is in je eigen branche al snel wereldnieuws. Met een goede aftermovie kun je een groot publiek bereiken, via vakmedia en via jullie eigen (social) media. Onze videoreporter produceert een nieuwsitem dat in het acht-uur-journaal niet zou misstaan.

Bezoek congresfilmpjes.nl
Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij u langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan uw uitdaging. Zo’n afspraak verplicht u tot niets.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Bestel het boek of bezoek de website.

Bezoek de website