Relatie evenement organiseren

Relatie evenement organiseren

Met een relatie evenement zorg je ervoor dat je organisatie zichtbaar en relevant blijft. Wij ondersteunen je bij het organiseren van een inspirerende en effectieve bijeenkomst; fysiek, online, hybride of multi-hub. Een relatie evenement helpt je om thoughtleader van je branche te worden.

Klanten werven en binden

Samen geven we vorm aan het inhoudelijke programma, het uitnodigingstraject en het natraject. Binnen dit proces is er volop ruimte voor een actieve rol van de medewerkers in jouw organisatie. Je bepaalt zelf welke werkzaamheden wij uit handen nemen en wat je zelf wilt doen.

Plan een online brainstorm

‘We zijn zeer tevreden over de bijdrage van Aaaaha! aan ons event. Professionalisme, innovatie en personal touch – zo kan je het beste de aanpak van Aaaaha! beschrijven.’

  • Vita de Geus, Cardano

Onze oplossingen

studio Den Haag

Online talkshow

Live interactie met jouw publiek

Met jullie eigen online talkshow blijf je zichtbaar in de branche, bovendien verzamel je waardevolle data. Organiseer een expertsessie, innovatieshow, roundtable of nieuwsprogramma. Wij helpen je in de voorbereiding en met de uitzending.

Lees verder…
Netwerk act - Perfect Match!

Perfect Match!

Prettig netwerken

Iedereen legt graag nuttige, nieuwe contacten. Met deze netwerkact breng je je relaties met elkaar in gesprek. De actrices van Perfect Match! benaderen je gasten, stellen een paar matchings-vragen en voor je het weet hebben zij de perfecte match…

Netwerk acts
livestream studio op locatie

Hybride evenement

Jouw uitzending vanaf locatie

Organiseer je relatie evenement hybride. Met onze livestream studio verander je iedere gewenste locatie in een professionele uitzendstudio. Wij zorgen voor de beeldregie en voor alle benodigde techniek.

Hybride evenement
null

Dagvoorzitter

Zorg voor maximaal effect

Een goede dagvoorzitter voelt feilloos aan wat de deelnemers uit het programma willen halen. Hij/zij houdt de energie hoog en helpt de deelnemers om de brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Dagvoorzitters
Relatie evenement - aftermovie

Aftermovie

Bereik een groot publiek

Jullie relatie evenement is in je eigen branche al snel wereldnieuws. Met een goede aftermovie kun je een groot publiek bereiken, via vakmedia en via jullie eigen (social) media. Onze videoreporter produceert ter plekke een nieuwsitem.

Congresfilmpjes.nl
Gouden Giraffe Event Awards

Verrassende acts

Verrassen en activeren

Met een goede slotact eindig je in de juiste stemming, je maakt je programma onvergetelijk. Wij bieden keuze uit verrassende performances, afgestemd op de inhoud.

Acts voor jouw evenement
Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek