Online relatie evenement

Online relatie evenement organiseren

Ook in deze bijzondere periode wil je laten merken dat je er bent voor je relaties. Dat lukt nu even niet met een symposium, een netwerkborrel of een diner. Toch wil je ook nu zichtbaar zijn en in gesprek blijven met je klanten en prospects.

Op afstand verbonden

Wij ondersteunen je bij het organiseren van jullie online relatie evenement. We helpen je bijvoorbeeld met het online uitzenden van jullie eigen talkshow met slimme polls en mini-documentaires. Door interactie toe te voegen kun je jouw doelgroep binden en tegelijkertijd ontdekken hoe je hen nog beter kunt helpen.

Bekijk onze oplossingen

‘We zijn zeer tevreden over de bijdrage van Aaaaha! aan ons event. Professionalisme, innovatie en personal touch – zo kan je het beste de aanpak van Aaaaha! beschrijven.’

  • Vita de Geus, Cardano

Onze oplossingen

Webinar-maken

Webinar

Live interactie met jouw publiek

Met jullie eigen webinar blijf je zichtbaar in de branche, bovendien verzamel je waardevolle data. Organiseer een expertsessie, innovatieshow, roundtable of nieuwsprogramma. Wij helpen je met het juiste format, een fijne studio en de allerbeste tool.

Lees meer…
Livestream - op locatie

Livestream studio

Jouw uitzending vanaf locatie

Organiseer jouw evenement online. Met onze livestream studio verander je iedere gewenste locatie in een professionele uitzendstudio. Wij zorgen voor de beeldregie en voor alle benodigde techniek.

Lees verder…
Infographics maken

Infographics

Communiceer met beeld

Onze tekenaars maken prachtige illustraties, videocartoons en infographics. Daarmee breng je je teksten tot leven. Van artikel op LinkedIn tot e-mail mailing, met het juiste beeld trek je de aandacht en breng je je verhaal tot leven.

Creatiefverslag.nl
Podcast maken

Podcast

Blijf zichtbaar en relevant

Ook in deze periode wil je zichtbaar en relevant blijven. Wij helpen je met het maken van je eigen podcast. We denken mee over het format, helpen je met het script en de opnames en we zorgen voor de plaatsing op Spotify en Soundcloud.

Online presentator

Online presentator

Strak geleide online sessies

Onze online presentator voelt feilloos aan wat de online deelnemers uit het programma willen halen. Hij/zij houdt de energie hoog en zorgt voor veel waardevolle interactie. De presentator denkt vooraf mee over de opbouw van het programma.

Congres - slotact

Face2face evenement

Als we straks weer mogen

Vanaf 1 juli mag je tot 100 mensen samenbrengen op jullie face2face relatie-evenement (inclusief alle medewerkers van de locatie). Wij denken graag mee over jouw 1m50 evenement.

Onze oplossingen…
Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek