Online relatie evenement

Online relatie evenement organiseren

Ook in deze bijzondere periode wil je laten merken dat je er bent voor je relaties. Dat lukt nu even niet met een symposium, een netwerkborrel of een diner. Toch wil je ook nu zichtbaar zijn en in gesprek blijven met je klanten en prospects.

Op afstand verbonden

Wij ondersteunen je bij het organiseren van jullie online relatie evenement. We helpen je met het uitzenden van jullie eigen talkshow; met slimme polls en mini-documentaires. Door interactie toe te voegen kun je jouw doelgroep binden en tegelijkertijd ontdekken hoe je hen nog beter kunt helpen.

Bekijk onze oplossingen

‘Het was voor het eerst dat wij ons symposium online moesten organiseren. Na verschillende partijen overwogen te hebben voor Aaaaha! gekozen.’

  • Dennis de Waard, Nederlandse Hart Registratie

Onze oplossingen

Online talkshows China Business Week

Online talkshow

Live interactie met jouw publiek

Met jullie eigen webinar blijf je zichtbaar in de branche, bovendien verzamel je waardevolle data. Organiseer een expertsessie, innovatieshow, roundtable of nieuwsprogramma. Wij helpen je in de voorbereiding en met de uitzending.

Lees verder…
Livestream - op locatie

Livestream studio

Jouw uitzending vanaf locatie

Organiseer jouw evenement online. Met onze livestream studio verander je iedere gewenste locatie in een professionele uitzendstudio. Wij zorgen voor de beeldregie en voor alle benodigde techniek.

Lees verder…
Online presentator

Online presentator

Strak geleide online sessies

Upgrade je videoconference of webinar met een professionele presentator. De presentator helpt je om alle kansen te benutten. Hij/zij houdt de energie hoog en zorgt voor veel interactie. De presentator denkt vooraf mee over de opbouw van het programma.

Lees verder…
Infographics maken

Infographics

Communiceer met beeld

Onze tekenaars maken prachtige illustraties, videocartoons en infographics. Daarmee breng je je teksten tot leven. Van artikel op LinkedIn tot e-mail mailing, met het juiste beeld trek je de aandacht en breng je je verhaal tot leven.

Creatiefverslag.nl
videoclips maken

Congresfilmpjes

Content voor je online evenement

Voeg beleving toe met filmpjes. Wij maken filmpjes voor online evenementen: videocartoons, mini documentaires, videoselfies, teasers en bumpers. We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet.

Congresfilmpjes.nl
Congres - slotact

1m50 evenement

Als we straks weer mogen

Wij verwachten dat je vanaf september 2021 je relaties weer samen kunt brengen. Wij denken graag alvast mee over jouw 1m50 relatie evenement.

Lees verder…
Case
*****

Direct bij de start van de coronacrisis startte ABB met een langlopende serie webinars voor installateurs. Per aflevering wordt een ander onderwerp uitgediept, product-experts van ABB worden geïnterviewd en beantwoorden vragen van deelnemers. De concrete onderwerpen, bijvoorbeeld hoe sluit ik zonnepanelen aan op de groepenkast, zorgen voor een hoge opkomst en een hoge waardering.

Michael Lutje Wooldrik - ABBBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek