Muzikaal entertainment

Wij bieden muzikaal entertainment voor uw congres of evenement: een openingsact, intermezzo of een speciaal geschreven loflied op uw organisatie. We bieden zelfs een muzikale dagvoorzitter die iedere spreker met een kort liedje introduceert.

De juiste snaar

Muzikaal entertainment moet goed aansluiten op de doelgroep en op de gelegenheid. Wij adviseren graag over de juiste act voor jullie programma. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘De voorbereidingen waren al top: enthousiaste bandleden die met de opbouw lekker zelf de zaal naar hun eigen zin inrichtten voor maximum effect. Daarna hebben ze 5 (!!) uur lang staan spelen alsof hun leven ervan af hing, iedereen ging uit zijn dak!! Improvisatie tot en met: een uurtje langer was geen probleem, wat maakte dat we ook een top-afsluiting hadden!!’

  • Regine Goosen, BPD

Muzikaal entertainment

Muzikaal entertainment - zingende dagvoorzitter Gregor Bak

Gregor Bak

Muzikaal entertainment

Gregor Bak is dé muzikale dagvoorzitter. Hij introduceert de sprekers met een kort lied waarbij hij zichzelf begeleidt op de vleugel. Gregor creëert direct een prettige sfeer, waarin iedereen goed tot zijn recht komt.

slotact maatwerklied

Maatwerk lied

Muzikaal entertainment

Op basis van jullie input schrijven we een loflied op de organisatie, het project, het bruidspaar of de jubilaris. Het refrein kan iedereen meezingen.

Muzikaal entertainment - live karaoke

Live karaoke

Muzikaal entertainment

Iedereen wil toch zanger(es) van zijn eigen band zijn?! Onze toetsenist en drummer maken dat mogelijk. Met aanstekelijk enthousiasme werven zij deelnemers voor een onvergetelijke live karaoke.

Muzikaal entertainment - Vespa DJ

Vespa DJ

Muzikaal entertainment

De Vespa DJ creëert een heel prettige retro sfeer bij netwerkborrels: van mambo en calypso tot Blue Grass en Rock ’n Pop.

Muzikaal entertainment - man met de gitaar

Man met de gitaar

Muzikaal entertainment

De man met de gitaar vat met humor jullie programma samen in een lied. Hij maakt het hele programma mee en schrijft ter plekke zijn muzikale samenvatting.

muzikaal entertainment de Flamingo's

De Flamingo's

Muzikaal entertainment

Drie door de wol geverfde musici staan als goed gesmeerde muzikale motor voor u klaar: sfeerverhogende achtergrondmuziek maar ook een maatwerk lied. De Flamingo’s raken steevast de juiste snaar.

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek