Netwerkborrel

Een netwerkborrel bezoek je om nieuwe contacten te leggen, maar in de praktijk is dat vaak lastiger dan je zou denken. Op een netwerkborrel blijven veel gasten ‘plakken’ aan bekenden, hoe kun je dat als organisator doorbreken?

Netwerkacts

Wij bieden verrassende netwerk-acts voor de netwerkborrel op jouw evenement of congres. Op een laagdrempelige manier brengen wij je gasten met elkaar in gesprek. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘Heel goed en leuk om in te zetten tijdens een netwerkbijeenkomst. De netwerkdames kunnen gasten helpen om (gericht) nieuwe contacten op te doen. De belbutlers zijn heel leuk om als blind date in te zetten. Zo praten gasten ook met andere gasten die zij zelf niet zouden op zoeken wat toch weer leidt tot leuke nieuwe contacten. De dames en heren zien er goed verzorgd uit en geven iets extra’s en speciaals aan het evenement.’

  • Cindy Dezentjé, RVO.nl

Netwerkacts

netwerkact - Perfect Match!

Perfect Match!

Netwerkact

De actrices van Perfect Match! brengen je gasten met elkaar in gesprek. Op hun jurk verzamelen zij visitekaartjes van de gasten. Zij kunnen verschillende netwerkspellen presenteren.

Perfect Match!
netwerkact - Speednetworking

Speednetworking

Netwerkact

Geef het netwerken een plek in je programma. Onze speednetworking sessie brengt alle deelnemers met elkaar in gesprek. In een paar korte rondes leggen zij contact met een aantal andere deelnemers. Onze workshopleider maakt het relevant en leuk.

netwerkborrel - netwerktrein

Netwerktreintje

Netwerkact

Kom speeddaten op ons netwerktreintje. Er zijn drie tafeltjes en zes zitplaatsen aaneengeschakeld tot een uiterst wendbaar voertuig. Je gasten worden uitgenodigd om met een onbekende een ritje te maken. Dat is nog eens een bijzondere ontmoeting…

netwerkact - belbutlers

Belbutlers

Netwerkact

Twee belbutlers (acteurs) dragen een ouderwetse draaischijf-telefoon op een dienblad. Met een rinkelend toestel loopt de butler op iemand af: ‘Het is voor u!’ Zo brengen zij gasten met elkaar in gesprek.

netwerkact - speeddate lounge

Speeddate lounge

Netwerkact

Twee actrices leiden de speeddate lounge. Zij nodigen je gasten uit om deel te nemen aan deze activiteit. In de speeddate lounge ga je in gesprek met een onbekende, er liggen gespreksonderwerpen op tafel.

netwerkborrel - levend bankstel

Levend bankstel

Netwerkact

Binnenin dit bankstel zitten twee acteurs. Zij spreken de gasten aan: ‘Hé jij, kom eens zitten’ Steeds worden twee gasten uitgenodigd om plaats te nemen, de acteurs brengen de gasten met elkaar in gesprek, met humor.

Visueel entertainment
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek