Nieuwjaarsbijeenkomst

Een inspirerende nieuwjaarsbijeenkomst markeert de start van het nieuwe jaar. Wij brengen alle medewerkers met elkaar in gesprek over goede voornemens en frisse plannen. Zo wil iedereen wel aan het nieuwe jaar beginnen!

Fris van start

Wij bieden verrassende formats voor jullie nieuwjaarsbijeenkomst. Wat dacht je van jullie eigen oudejaarsconférence? Laat een paar collega’s trainen door een top comedian, goed voorbereid blikken zij terug op het afgesloten jaar. Of bedenk samen actieplannen voor het nieuwe jaar: hoe kun je nog prettiger met elkaar samenwerken en hoe kun je klanten nog beter bedienen?

Verrassende formats…

‘Prettige samenwerking waarbij er goed werd meegedacht om onze nieuwjaarsbijeenkomst tot een succes te maken. Enthousiaste acteurs. Goed ontvangen door de organisatie, dus dank!’

  • R. Peek, CIBG

Verrassende formats…

Nieuwjaarsbijeenkomst - tafellakensessies

Tafellakensessies

Samen plannen maken

In drie rondes bouw je in kleine teams voort op de ideeën van andere teams. Wat gaan we beter doen in het nieuwe jaar? Wat wordt jouw eigen bijdrage? De ideeën en acties worden opgeschreven op het tafellaken.

Nieuwjaarsbijeenkomst - boomwhacker energizer

Boomwhacker energizer

Vorm samen één ritme

Alle deelnemers creëren samen een opzwepend ritme in deze actieve openingsact. Iedere deelnemer krijgt een boomwhacker (percussie-instrument). Onder leiding van onze workshopleider ontstaat een energiek samenspel.

Nieuwjaarsbijeenkomst - wenspanelen

Wenspanelen

Wensen voor het nieuwe jaar

De kunstenaars van het Wandverslag leggen de plannen voor het nieuwe jaar vast in woord en beeld. Zo ontstaat een prachtige wand vol inspiratie, die u een plek kunt geven in het bedrijfsrestaurant.

Wandverslag
Nieuwjaarsbijeenkomst - nieuwjaars talkshow

Nieuwjaars talkshow

Samen vooruitblikken

In een afwisselende talkshow schuiven een aantal gespreksgasten aan (projectleiders, directie, hoofden, klanten, patiënten). Zij vertellen over de kansen, de plannen en de acties voor het komende jaar. Tussendoor laten we de medewerkers met elkaar bespreken hoe zij zelf kunnen bijdragen.

nieuwjaarsbijeenkomst - oudejaarsconference

Oudejaarsconférence

Samen terugblikken

Onze top comedian blikt terug op het afgelopen jaar aan de hand van de anekdotes, die jullie vooraf aanleveren. Welk nieuws had de wereld in zijn greep en wat gebeurde er binnen jullie organisatie?

Comedians
Nieuwjaarbijeenkomst - collega's als comedian

Collega's als comedian

Samen terugblikken

Op uw nieuwjaarsbijeenkomst nemen een aantal van jullie collega’s het woord. Als volleerde comedians blikken zij terug op het afgelopen jaar. Vooraf heeft onze top comedian hen de kneepjes van het vak geleerd.

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek