Online evenement organiseren

Online evenement organiseren

Wij helpen je bij de productie van jullie eigen online of hybride evenement. Inmiddels maakten we meer dan 250 online talkshows voor ondermeer het ministerie van Buitenlandse Zaken, ABB, Bevolkingsonderzoek Nederland, Joulz, Cardano en NEN.

Studio, platform, presentator en advies

Wij zijn programmamakers, we begeleiden je bij iedere stap. We adviseren je over de beste aanpak en over de programma-opbouw. We bieden een uitstekend platform en professionele presentatoren (m/v). We organiseren sprekerscalls en ondersteunen je bij het uitwerken van het script en het draaiboek. We bieden keuze uit vier studio’s of we verzorgen de livestream vanaf de evenementen-locatie.

Plan een online brainstorm

Inspireren, activeren en verbinden

studio Den Haag

Online talkshow

Jullie eigen talkshow online

De online talkshows die we maken zijn inhoudelijk en verrassend. Met filmpjes, polls en live muziek voegen we beleving toe. We gaan in gesprek met de deelnemers. Ondertussen verzamelen we waardevolle data.

online presentatrice Sophie van Hoytema

Online presentator

Professionele presentatoren

Onze professionele presentatoren maken jouw online evenement tot een succes. Goed voorbereid leiden zij de sprekers en deelnemers door het programma, met aanstekelijk enthousiasme en strak binnen de tijd.

Online presentator
studio Rotterdam

Webinar studio's

Professionele uitzending

Wij bieden professionele studio’s in Rotterdam, Den Haag en Bleiswijk. Jullie wensen bepalen de studio-keuze. Met onze livestream studio zenden we uit vanaf elke gewenste locatie.

Webinar studio’s
quiz online evenement

Online spelshow

Online teambuilding

Online meetings kunnen soms een extra impuls gebruiken. Wij bieden online teambuilders die we toevoegen aan jullie bijeenkomst in MS Teams. Van korte energizer tot complete hackathon.

Online teambuilding workshops
mini documentaire - online filmpjes

Webinar filmpjes

Filmpjes voor jouw online evenement

Wij maken minivlogs, filmpjes met deelnemers of experts die hun mening of oplossing delen. In minidocumentaires brengen we praktijkverhalen in beeld.

Webinar filmpjes
redactie online evenement

Productie en redactie

Voor jullie online evenement

Wij zijn programmamakers, we adviseren je over de beste aanpak; de programma-opbouw; het draaiboek; het script; de deelnemerswerving en de opvolging. Samen komen we tot de beste aanpak.

Case
*****

De Nederlandse overheid ondersteunt ondernemers bij het zakendoen over de grens. Aaaaha! produceerde de eerste online editie van de China Business Week. In twaalf talkshows verkenden we de kansen per sector, van Agritech tot Waterstof. Ondernemers, economen en sinologen presenteerden kansen en valkuilen. Minister Kaag deelde haar visie op zakendoen in China. Aaaaha! verzorgde de studio- en uitzendtechniek, redactie-werkzaamheden, de presentator en dacht mee over het format. Voor Buitenlandse Zaken maakte Aaaaha! ondermeer een vergelijkbaar programma over kansen in de Golfregio en over Offshore Wind in Frankrijk en Ierland.

Femke Meindersma - RVO - Buitenlandse ZakenBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek