Online nieuwjaarsbijeenkomst

Ook online kun je een goede nieuwjaarsbijeenkomst organiseren. Samen maken we een online talkshow, die verrast én verbindt. Vanuit onze professionele studio gaan we in gesprek over de speerpunten voor 2024.

Zoals een tv-show

Beleving voegen we toe met interactie, mini-documentaires, video-selfies, maatwerk comedy, live tekenaar of live muzikanten. Wij denken graag met je mee. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘Ik heb zelf al best wat ervaring met het organiseren van events, maar online is toch echt weer wat anders. Joep en zijn collega’s hebben zich hierin enorm verdiept en weten de juiste vragen te stellen om het event nog aantrekkelijker te maken. Samen kom je verder! Dat geldt zeker voor een samenwerking met Aaaaha!’

  • Rosanne Schellekens, Gemeente Haarlem

Online nieuwjaarsbijeenkomst

studio Rotterdam

Online talkshow

Jullie eigen talkshow online

De online talkshows die we maken zijn verrassend en zetten aan tot actie. We gaan in gesprek met jullie movers en shakers (projectleiders, klanten, etcetera). Met filmpjes, polls en live muziek voegen we beleving toe.

webinar studio

Webinar studio's

Professionele uitzending

Wij bieden professionele studio’s in Rotterdam, Den Haag en Bleiswijk. Jullie wensen bepalen de studio-keuze. Met onze livestream studio zenden we uit vanaf elke gewenste locatie.

Webinar studio’s
Nieuwjaarswensen filmpjes

Nieuwjaarswensen filmpjes

Mini documentaires

In een filmpje laten we verschillende collega’s hun wens voor het nieuwe jaar uitspreken. We maken de opnames op locatie of op afstand. Bovendien kunnen we projecten in beeld brengen in videocartoons en mini documentaires.

Webinar filmpjes
nieuwjaar infographic

Infographics

Speerpunten in beeld

Jullie speerpunten voor 2024 vertalen wij in een heldere infographic. Die maken we vooraf op basis van jullie input of live tijdens de online bijeenkomst. We werken digitaal, achteraf kunnen we nog aanscherpen.

Wandverslag
nieuwjaarsbijeenkomst - oudejaarsconference

Oudejaarsconférence

Samen terugblikken

Onze top comedian blikt terug op het afgelopen jaar aan de hand van de anekdotes, die jullie vooraf aanleveren. Welk nieuws had de wereld in zijn greep en wat gebeurde er binnen jullie organisatie?

Comedians
quiz online evenement

Online teambuilding

Voel je verbonden

De leukste online teambuilding workshops! Werk actief aan onderling vertrouwen en het gevoel van verbondenheid.

Online teambuilding workshops
Case
*****

Teijin Aramid is een wereldspeler in de productie van aramide, een hoogwaardige kunststof. Zodra de coronacrisis uitbrak startte deze multinational met een langlopende serie webinars. In een goed geproduceerde Nieuwsshow worden de medewerkers over de hele wereld geïnformeerd over alle lopende projecten en ontwikkelingen. Filmpjes en interactie zorgen voor een dynamisch en goed gewaardeerd programma. Inmiddels worden ook webinars voor klanten en prospects gemaakt. Aaaaha! denkt mee over de invulling van het programma en verzorgt de presentator.

Serina Maalderink - Teijin AramidBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek