Online presentator

Zoek je een online presentator voor jullie webinar of online evenement? Onze presentator neemt vooraf contact op met de sprekers en helpt hen bij een goede voorbereiding. Bovendien adviseert de online presentator over pollvragen en open vragen, zo kun je de deelnemers activeren en betrekken bij je programma.

Goed voorbereid

Online evenementen vergen een gedegen voorbereiding. Onze online presentator leest zich in, plant een call met de sprekers en schrijft een script. Goed voorbereid leidt de presentator de sprekers en deelnemers door het programma, met aanstekelijk enthousiasme en strak binnen de tijd.

Plan een online brainstorm

‘Ook zijn wij altijd zeer tevreden met Erik Peekel als host. Hij heeft veel kennis en bereidt zich goed voor, denkt ook mee om een programma afwisselend te maken en inhoudelijk goed neer te zetten.’

  • Femke Meindersma, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Presentatoren

online presentator joep van weert

Joep van Weert

Online presentator

Joep van Weert is een energieke presentator. Vooraf denkt hij met je mee over de samenstelling van het programma. Hij plant een call met sprekers om met hen af te stemmen. Met aanstekelijk plezier leidt hij de deelnemers door het programma.

Online presentator

Laureen Peskens

Online presentatrice

Laureen Peskens maakt van jullie webinar een succes met haar professionele werkhouding, creatieve manier van denken en enthousiasme. Zij presenteert regelmatig Engelstalige programma’s.

online presentator erik peekel

Erik Peekel

Online presentator

Erik Peekel voelt zich thuis in elk onderwerp en hij helpt vooraf bij het samenstellen van een programma dat tot de verbeelding spreekt. Erik weet hoe hij deelnemers (online) kan verbinden en activeren. Hij presenteert regelmatig Engelstalige programma’s

online presentatrice Sophie van Hoytema

Sophie van Hoytema

Online presentatrice

Sophie van Hoytema heeft een energieke presentatiestijl en een prachtige zangstem. Zij activeert en betrekt de online deelnemers. Zij presenteert regelmatig Engelstalige programma’s.

online presentatrice Claire Schuyffel

Claire Schuyffel

Online presentatrice

Claire Schuyffel is een charmante en doortastende presentatrice. In het voortraject denkt zij mee over het actief betrekken van jullie online deelnemers. Zij stelt haar tafelgasten direct op hun gemak en zorgt voor een prettige sfeer.

online presentatrice Yvonne van den Eerenbeemt

Yvonne van den Eerenbeemt

Online presentatrice

Yvonne van den Eerenbeemt weet altijd de juiste toon te vinden die bij de situatie past. Variërend van een brutale BNN-achtige aanpak tot innemend en spitsvondig, van online spelshow tot talkshow.

Case
*****

Direct bij de start van de coronacrisis startte ABB met een langlopende serie webinars voor installateurs. Per aflevering wordt een ander onderwerp uitgediept, product-experts van ABB worden geïnterviewd en beantwoorden vragen van deelnemers. De concrete onderwerpen, bijvoorbeeld hoe sluit ik zonnepanelen aan op de groepenkast, zorgen voor een hoge opkomst en een hoge waardering.

Michael Lutje Wooldrik - ABBBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek