Openingsacts

Een goede openingsact zet direct de toon voor je evenement. Onze acrobaten, mimespelers, filmmakers en acteurs werken samen om een spectaculaire opening voor jullie te ensceneren. Bovendien bieden we keuze uit kant-en-klare openingsacts, die zich goed lenen voor maatwerk. Onze openingsacts passen binnen een beperkt budget.

Start met het WOW effect

Breng je gasten direct in de juiste stemming met een openingsact, zo kun je direct het thema helder op het netvlies krijgen. Veel van onze acts lenen zich voor maatwerk: jullie input wordt erin verwerkt.

Plan een online brainstorm

‘Op een mooie zomeravond op het stadspodium in het hartje van Rotterdam vond de opening plaats van het wereldkampioenschap roeien 2016. Meer dan 1000 atleten uit 72 verschillende landen gaven acte de presence. Aaaaha! regisseerde deze opening. Ondanks het kleine budget werd het een prachtig spektakelstuk. Petje af! En graag tot een volgende keer!’

  • Corry van der Ham, WK Roeien 2016

Openingsacts

Team building bedrijfsevenement live communicatie live communication

Boomwhacker energizer

Openingsacts

Alle deelnemers creëren samen een opzwepend ritme in deze actieve openingsact. Iedere deelnemer krijgt een boomwhacker, onze workshopleider zorgt voor een energiek samenspel.

eventprofs openingsact

Blokduet

Openingsacts

Deze openingsact toont de kracht van samenwerken en vertrouwen. Twee acrobaten verzorgen een prachtige performance op een enorm houten blok. Met souplesse vertonen zij hun acrobatische kunsten.

Visuele act - kleurrijke figuren

Kleurrijke figuren

Openingsacts

Onze kleurrijke figuren verzorgen een openingsact op basis van beweging, dans en expressie. De act wordt ontwikkeld op basis van jullie input. Betoverende communicatiekracht zonder woorden.

Intern evenement - storytelling

Holland Comedy

Openingsacts

Onze professor (comedian) is een trotse ambassadeur van Nederland. Met aanstekelijk plezier vertelt hij over de gewoontes en rariteiten van de Nederlanders, een onvergetelijke introductie op Nederland.

Holland entertainment
acteurs - actrices - sketches

Maatwerk theater

Openingsacts

Wij brengen historische figuren tot leven, zoals Berlage, Rembrandt, Michiel de Ruyter, Vincent van Gogh. In een speciaal geschreven speech richt hij zich tot jullie gasten. Of we brengen jullie thema tot leven in een dialoog.

null

Dancecrew

Openingsacts

Vier getalenteerde dansers combineren martial arts, dans en freerunning tot een spectaculaire performance. Zij verzorgen een energieke, eigentijdse openingsact voor je evenement. De act wordt afgestemd op jullie thema.

Case
*****

De Gouden Giraffe Event Awards zijn de Oscar’s van de evenementenwereld. Aaaaha! stelde samen met Buro van Oranje het programma samen, dat moest vooral niet te lang duren maar wel verrassend zijn en recht doen aan de winnende cases. Het resulteerde in een avond met een gouden randje in het Beatrix Theater. De gasten werden ontvangen door joelende figuranten; Erik Peekel presenteerde een strak programma; de Tiny Little Big Band zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting; zo’n 40 theaterstudenten zaten verspreid door de zaal, zij zetten opeens hun lofzang in op het evenementenvak; mentalist Jan-Reinder vertoonde zijn brein-experiment en muzikaal trio de Flamingo’s zorgde ervoor dat de nazit nog lang erg gezellig bleef.

Robin van Leeuwen - Gouden Giraffe Event AwardsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek