Perfect Match!

De actrices van Perfect Match! maken het netwerken makkelijker en leuker. Dat doen ze op een ongedwongen wijze, met flair gaan zij op zoek naar de perfecte match.

We willen elkaar weer écht ontmoeten

We hebben de jurken beschikbaar in verschillende kleurstellingen. Je kunt Perfect Match! op verschillende manieren inzetten. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘Wij hebben de dames van Perfect Match ingezet tijdens een netwerklunch. Ze hebben mensen op een leuke manier met elkaar in contact gebracht. Uit onze enquête blijkt dat mede hierdoor 82% van de deelnemers nieuwe contacten heeft opgedaan. Dus wat ons betreft was het zeer geslaagd en zeker aan te bevelen.’

  • Yvonne Kokkelkoren, Provincie Limburg

Verschillende mogelijkheden…

Perfect Match - flyeractie

Flyeractie

Perfect Match!

De actrices dragen met plezier je boodschap uit: verteld en/of gezongen. Ze overhandigen daarbij een flyer of een uitnodiging of ze maken een Polaroid foto in een speciaal bedrukt hoesje.

Perfect Match - ideeënboom

Ideeënboom

Perfect Match!

Haal ideeën op in je eigen organisatie, bijvoorbeeld over duurzaamheid of klantgerichtheid. In een ongedwongen gesprekje vragen de actrices de medewerkers naar hun ideeën.

Perfect Match - netwerkact

Netwerkact

Perfect Match!

De visitekaartjesjurk biedt ruimte voor tientallen kaartjes. De actrices van Perfect Match! zijn een levende gastenlijst, met flair matchen zij de gasten op je netwerkborrel.

Netwerkacts
perfect match - ontvangstact

Ontvangstact

Perfect Match!

De actrices geven je gasten het gevoel dat hun komst op prijs wordt gesteld. Zij zorgen voor een hoffelijke ontvangst, met aanstekelijk enthousiasme. Bovendien brengen zij iedereen in gesprek met elkaar.

Ontvangstacts
Perfect Match - ideeënmuur

Ideeënmuur

Perfect Match!

De actrices van Perfect Match! gaan in gesprek met medewerkers of vakgenoten. Zij halen tips en tops op en geven die een plek op de ideeënmuur.

Perfect Match - beursactie

Beursactie

Perfect Match!

De actrices van Perfect Match! brengen je op een vakbeurs in gesprek met bezoekers. Actief spreken zij beursbezoekers aan en brengen hen in gesprek met je standbemanning.

Opvallen op een beurs
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek