Professionele gespreksleider

Een professionele gespreksleider maakt een succes van je heidag, teamsessie of bestuursvergadering. Onze gespreksleiders adviseren vooraf over de meest geschikte werkvormen. Zij helpen om plannen om te zetten in actie.

Beproefde werkvormen

Een professionele gespreksleider zorgt ervoor dat iedereen een actieve rol krijgt in het proces. De juiste werkvorm draagt bij aan een goed en bruikbaar resultaat, technische tools -zoals Mentimeter- versnellen het proces.

Plan een online brainstorm

‘In het intake gesprek stelde hij de juiste vragen om tot de kern te komen. Dit heeft ons geholpen om het programma zo in te steken zodat onze medewerkers echt aan de slag zouden gaan.’

  • Anita de Wit, NWP – Netherlands Water Partnership

Professionele gespreksleider

professioneel gespreksleider Kamille Kres

Kamille Kres

Gespreksleider

Kamille is expert in werkvormen, zij verbindt mensen met elkaar en met elkaars ideeën. In het voortraject denkt Kamille met je mee over de meest geschikte aanpak, met aanstekelijk enthousiasme.

workshop online overtuigen

Philip Walkate

Gespreksleider

Philip is comedian, presentatiecoach en gespreksleider. Met aanstekelijk plezier gaat hij actief met jullie aan de slag. Philip zorgt direct voor de juiste sfeer en gaat resultaatgericht te werk.

Professioneel gespreksleider Sophie van Hoytema

Sophie van Hoytema

Gespreksleider

Sophie is cabaretière en dagvoorzitter. Als ervaren gespreksleider biedt zij de juiste mix tussen inhoud en plezier. Sophie zorgt voor een uitstekende voorbereiding en een prettig proces.

professioneel gespreksleider Amber Teterissa

Amber Teterissa

Gespreksleider

Amber verzorgt management trainingen. Zij helpt professionals om effectiever te beïnvloeden en elkaar beter te begrijpen. Amber creëert direct een prettige sfeer en is doortastend in haar aanpak.

Sendsteps - Mentimeter

Technologie

Polls en open vragen

Onze gespreksleiders beschikken over slimme tools als Mentimeter (inbegrepen). De deelnemers kunnen hun input insturen en ook kunnen zij prioriteit toekennen aan acties. De gespreksleider verzorgt de voorbereiding.

Werkvorm - Tafellakensessies

Werkvormen

Met elkaar in gesprek

Onze gespreksleiders beschikken over een gereedschapskist vol interactieve werkvormen: Tafellakensessies, Walk-Your-Talk, Hackathon; vooraf adviseren zij over de meest geschikte werkvorm.

Werkvormen
Case
*****

'Wij hebben alle medewerkers betrokken bij het verbeteren van de organisatie. Het directieteam bepaalde vooraf kernwaarden en de medewerkers bedachten hoe zij daar zelf aan kunnen bijdragen. Aaaaha! heeft ons geholpen met de bijeenkomsten en de werkvormen. In vijf rondes gingen onze medewerkers met elkaar in gesprek in kleine groepjes. In iedere ronde wisselden de groepjes naar een volgende tafel en een volgende kernwaarde. Aan één van de tafels werd bijvoorbeeld besproken wat je zelf kunt veranderen om klantgerichter te werken, aan een andere tafel ging het over samenwerken. Alle oplossingen kregen een plek op het tafelkleed, op die manier konden volgende groepen er op verder bouwen. Aan elke tafel zat een directielid als gespreksleider. Een illustrator vertaalde de oplossingen ter plekke in tekeningen, dat gaf een nog helderder beeld. Vooraf werd een filmpje gemaakt waarin collega’s uit de organisatie per kernwaarde vertellen waarom zij die belangrijk vinden. Dat filmpje werd aan de start van de bijeenkomst vertoond. Na afloop heeft het management ervoor gezorgd dat zoveel mogelijk actiepunten uit de sessies zijn gerealiseerd. De eenvoudige opzet had een groots effect. Medewerkers voelen zich betrokken en er zijn veel zinvolle verbeteringen doorgevoerd.'

Jolanda van der Stel - BOALBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek