Professionele gespreksleider

Een professionele gespreksleider maakt een succes van je heisessie of bestuursvergadering. Onze gespreksleiders adviseren vooraf over de meest geschikte werkvormen. Zij helpen om plannen om te zetten in actie.

Beproefde werkvormen

Een professionele gespreksleider zorgt ervoor dat iedereen een actieve rol krijgt in het proces. De juiste werkvorm draagt bij aan een goed en bruikbaar resultaat, technische tools als Sendsteps en Mentimeter versnellen het proces.

Meest geboekt

‘Tijdens deze dag heeft Erik de rol van moderator uitstekend vervuld. Het doel van de dag was ervaringen en kennis uitwisselen, wensen en uitdagingen helder krijgen en verbinden. Daarin zijn we zeker geslaagd. De tafellakensessie heeft hierin een belangrijke rol gehad. Erik, bedankt voor je professionele en waardevolle bijdrage!’

  • Ingrid Corstjens, Kodision

Professionele gespreksleider

professioneel gespreksleider Amber Teterissa

Amber Teterissa

Gespreksleider

Amber verzorgt management trainingen. Zij helpt professionals om effectiever te beïnvloeden en elkaar beter te begrijpen. Amber creëert direct een prettige sfeer en is doortastend in haar aanpak.

professioneel gespreksleider Kamille Kres

Kamille Kres

Gespreksleider

Kamille is expert in werkvormen, zij verbindt mensen met elkaar en met elkaars ideeën. In het voortraject denkt Kamille met je mee over de meest geschikte aanpak, met aanstekelijk enthousiasme.

Gespreksleider Sophie

Sophie van Hoytema

Gespreksleider

Sophie is cabaretière en dagvoorzitter. Als ervaren gespreksleider biedt zij de juiste mix tussen inhoud en plezier. Sophie zorgt voor een uitstekende voorbereiding en een prettig proces.

Sendsteps - Mentimeter

Technologie

Werkvorm

Onze gespreksleiders beschikken over tools als Sendsteps en Mentimeter (inbegrepen). De deelnemers kunnen hun input insturen en ook kunnen zij prioriteit toekennen aan acties. De gespreksleider verzorgt ook de voorbereiding.

Werkvorm Superbrainstorm

Superbrainstorm

Werkvorm

De Superbrainstorm leidt tot kruisbestuiving, een sfeer van verbondenheid en verrassende oplossingen! Het wordt voor iedereen duidelijk hoe hij/zij kan bijdragen aan het doel.

Superbrainstorm.nl
Werkvorm - Tafellakensessies

Tafellakensessies

Werkvorm

Onze gespreksleiders maken vaak gebruik van een beschrijfbaar tafelkleed en beschrijfbare foamborden. De deelnemers schrijven hun ideeën op. Dat geeft houvast in het gesprek én het zorgt voor kruisbestuiving.

Tip!

Corona

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek