Professionele gespreksleider

Een professionele gespreksleider maakt een succes van je heisessie of bestuursvergadering. Onze gespreksleiders adviseren vooraf over de meest geschikte werkvormen. Zij helpen om plannen om te zetten in actie.

Beproefde werkvormen

Een professionele gespreksleider zorgt ervoor dat iedereen een actieve rol krijgt in het proces. De juiste werkvorm draagt bij aan een goed en bruikbaar resultaat, technische tools als Sendsteps en Mentimeter versnellen het proces.

Meest geboekt

‘Tijdens deze dag heeft Erik de rol van moderator uitstekend vervuld. Het doel van de dag was ervaringen en kennis uitwisselen, wensen en uitdagingen helder krijgen en verbinden. Daarin zijn we zeker geslaagd. De tafellakensessie heeft hierin een belangrijke rol gehad. Erik, bedankt voor je professionele en waardevolle bijdrage!’

  • Ingrid Corstjens, Kodision

Professionele gespreksleider

Dagvoorzitters - Rob Koops

Rob Koops

Gespreksleider

Rob werkte als managementtrainer en procesbegeleider bij De Baak. Nu is hij actief als professioneel dagvoorzitter en als gespreksleider op heisessies en bestuursvergaderingen.

Gespreksleider Sophie

Sophie van Hoytema

Gespreksleider

Sophie is cabaretière en dagvoorzitter. Als ervaren gespreksleider biedt zij de juiste mix tussen inhoud en plezier. Sophie zorgt voor een uitstekende voorbereiding en een prettig proces.

professionele gespreksleider - Erik

Erik Peekel

Gespreksleider

Erik betrekt de deelnemers actief in het proces. Hij schakelt snel tussen verschillende werkvormen om met plezier en zonder omwegen tot resultaat te komen.

Sendsteps - Mentimeter

Technologie

Werkvorm

Onze gespreksleiders beschikken over tools als Sendsteps en Mentimeter (inbegrepen). De deelnemers kunnen hun input insturen en ook kunnen zij prioriteit toekennen aan acties. De gespreksleider verzorgt ook de voorbereiding.

Werkvorm Superbrainstorm

Superbrainstorm

Werkvorm

De Superbrainstorm leidt tot kruisbestuiving, een sfeer van verbondenheid en verrassende oplossingen! Het wordt voor iedereen duidelijk hoe hij/zij kan bijdragen aan het doel.

Superbrainstorm.nl
Werkvorm - Tafellakensessies

Tafellakensessies

Werkvorm

Onze gespreksleiders maken vaak gebruik van een beschrijfbaar tafelkleed en beschrijfbare foamborden. De deelnemers schrijven hun ideeën op. Dat geeft houvast in het gesprek én het zorgt voor kruisbestuiving.

Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek