Relatie evenement organiseren

Relatie evenement organiseren

Met een relatie evenement kun je nieuwe klanten werven en bestaande klanten binden. Wij ondersteunen je bij het organiseren van een inspirerende en effectieve bijeenkomst. Een seminar voor relaties helpt je om thought leader van je branche te worden.

Klanten werven en binden

Samen geven we vorm aan het inhoudelijke programma, het uitnodigingstraject en het natraject. Binnen dit proces is er volop ruimte voor een actieve rol van de medewerkers in jouw organisatie. Je bepaalt zelf welke werkzaamheden wij uit handen nemen en wat je zelf wilt doen.

Bekijk onze oplossingen

‘We zijn zeer tevreden over de bijdrage van Aaaaha! aan ons event. Professionalisme, innovatie en personal touch – zo kan je het beste de aanpak van Aaaaha! beschrijven.’

  • Vita de Geus, Cardano

Onze oplossingen

Netwerk act - Perfect Match!

Perfect Match!

Prettig netwerken

Iedereen legt graag nuttige, nieuwe contacten. Met deze netwerkact breng je je relaties met elkaar in gesprek. De actrices van Perfect Match! benaderen je gasten, stellen een paar matchings-vragen en voor je het weet hebben zij de perfecte match…

Netwerk acts
null

Dagvoorzitter

Zorg voor maximaal effect

Een goede dagvoorzitter voelt feilloos aan wat de deelnemers uit het programma willen halen. Hij houdt de energie hoog en helpt de deelnemers om de brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Dagvoorzitters
Relatie evenement - aftermovie

Aftermovie

Bereik een groot publiek

Jullie relatie evenement is in je eigen branche al snel wereldnieuws. Met een goede aftermovie kun je een groot publiek bereiken, via vakmedia en via jullie eigen (social) media. Onze videoreporter produceert ter plekke een nieuwsitem.

Congresfilmpjes.nl
Relatie evenement - advies

Programma advies

Organiseer een top evenement

In een serie van drie adviesgesprekken helpen we je bij het samenstellen van jouw evenement-dat-niemand-wil-missen. Je krijgt praktisch advies over organisatie, inhoudelijke invulling (thema, programma en sprekers), beleving én impact. Bovendien helpen we je met het uitnodigings- en natraject.

creatief regisseur

Creatief regisseur

Geef vorm aan de inhoud

Laat jouw programma in goede banen leiden door onze regisseur, hij geeft vorm aan de inhoud. Dat begint al wanneer de deelnemers de zaal in lopen: zij horen activerende muziek en zien toepasselijke quotes op het scherm, dan start het openingsfilmpje…

Relatie evenement - ontvangstact

Ontvangstact

Creëer direct de juiste sfeer

Breng je gasten direct in de juiste stemming. Wij bieden slimme oplossingen om je gasten met egards te ontvangen en direct met de juiste personen in gesprek te brengen.

Ontvangstacts
Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek