Roadshows

Roadshows brengen je merk naar de klant toe. Wij helpen bij het samenstellen van het programma. Wij zijn specialist in interactieve werkvormen waardoor je in gesprek komt met je klanten. Op die manier leveren roadshows meer resultaat op.

Niet alleen maar zenden

De meeste roadshows worden georganiseerd rond een productintroductie of bij de invoering van nieuwe regelgeving. Het programma bestaat vaak uit een paar presentaties en een lunch of borrel. Wanneer je alleen maar zendt mis je de kans om in gesprek te gaan en direct waardevolle feedback te verzamelen. Wij zijn specialist in live interactie, we denken met je mee over een aantrekkelijk programma voor jullie roadshow.
Wij bieden presentatoren en werkvormen voor roadshows. We activeren jullie doelgroep in spelshows, in de Superbrainstorm óf in Tafellakensessies. We laten de output van jullie roadshow doorwerken in het Wandverslag of in mini documentaires.

Topsprekers - wrapup congres

‘Aaaaha! hebben wij het afgelopen jaar diverse malen ingezet voor ons ZZP event: Succesvol ZZP’en. Tijdens ons programma heeft Erik Peekel het onderdeel Superbrainstorm verzorgd, met veel enthousiasme en humor! De contacten met Marjolein de Bruijn om tot een afspraak te komen en de uiteindelijke uitvoering heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren.’

  • Esther Mulder, Kamer van Koophandel

Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek