Salesactie

Een succesvolle salesactie leidt tot extra verkopen. Wij helpen bij het bedenken van een effectieve salesactie. We plannen bijvoorbeeld verrassingsbezoeken met acteurs.

Verrassen en overtuigen

Bij een succesvolle salesactie gaat het om de kunst van het overtuigen. Je kunt klanten en prospects activeren met een demonstratie of een korte spelshow. Maar je kunt ook persoonlijk een cadeautje of een uitnodiging overhandigen. Wij beschikken over een eigen team gedreven acteurs, die we kunnen inzetten om jullie klanten te bezoeken. In een creatieve brainstorm bedenken we samen een effectieve salesactie.

salesactie

‘Tijdens een intern event, voor de salesmanagers van een van onze klanten, heeft Erik veel toegevoegde waarde geleverd als dagvoorzitter en host van de tafellakensessie. Doordat Erik veel ervaring heeft binnen een diversiteit aan branches en zich daarnaast goed inleest en voorbereidt is het prettig en professioneel samenwerken. Daarnaast begrijpt hij de uitdagingen van de eventorganisator en denkt hierdoor proactief mee in het slagen van het event.’

  • Diewertje Reekers, EMboost

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek