Slotact

Een goede slotact zorgt dat men nog lang napraat over je congres of relatie evenement. Wij bieden keuze uit acts die het programma met humor samenvatten.

Krachtige uitsmijter

In het circus weet men dat iedereen vooral het slotnummer onthoudt. De meest spectaculaire act wordt bewaard als sluitstuk, die bepaalt wat men navertelt. Dit fenomeen – de peak-end-rule – kun je makkelijk toepassen op het evenement dat je organiseert. Sluit bijvoorbeeld af met een comedian of een muzikant, die het programma samenvat. Zo zorg je ervoor dat iedereen de zaal verlaat met veel energie en een voldaan gevoel.

Plan een online brainstorm

‘Via Aaaaha! huurden wij voor ons evenement zangeres Sophie van Hoytema in. Zij zorgde voor een fantastische afsluiting van onze bijeenkomst met een lied dat alles wat er gezegd werd tijdens de bijeenkomst op een luchtige maar complete manier samenvatte. Haar enthousiasme en humor brachten iedereen in een goede stemming voor de borrel. Een aanrader!! De communicatie met Aaaaha! verliep soepel en is ook zeker voor herhaling vatbaar.’

  • Lieke Heijnis, Future Communication

Slotacts

comedians - Tom Sligting

Tom Sligting

Slotact

Comedian Tom Sligting is specialist in wrap-up comedy. Hij maakt je hele programma mee en zorgt voor een onvergetelijke samenvatting, met veel humor.

Comedians
slotact - sneldichteres

Sneldichteres

Slotact

Sophie van Hoytema schrijft tijdens het programma een gezongen gedicht. In haar slotact vat zij muzikaal en met humor het programma samen, begeleid door haar pianist.

slotact - de Flamingo's

De Flamingo's

Slotact

Met zijn drieën maken zij het hele programma mee. Hun observaties verwerken zij in twee liedjes vol humor. Deze slotact raakt steevast de juiste snaar.

buitenlandse gasten - holland comedian act

Prof. Flip van der Wal

Slotact

Professor Flip van der Wal (comedian) sluit af met zijn wetenschappelijke kijk op het thema. Al snel stapelt hij de ene grap op de andere, terwijl hij zichzelf begeleidt met PowerPoint.

Comedians
Wandverslag

Wandverslag

Slotact

De kunstenaars van het Wandverslag leggen de inhoud vast in woord en beeld. Zo ontstaat tijdens het programma een flink kunstwerk. In hun slotact geven de tekenaars een korte, treffende toelichting.

Wandverslag.nl
Videoreportage - opvallen op de beurs

Aftermovie

Slotact

In plaats van een slotact kun je ook samen terug blikken op de dag door af te sluiten met de aftermovie. Onze videomaker monteert tijdens de dag, daardoor is het filmpje ruim op tijd klaar.

Videoreporter
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek