Slotact

Een goede slotact zorgt dat men nog lang napraat over je congres of evenement. Wij bieden keuze uit acts die het programma met humor samenvatten.

Krachtige uitsmijter

In het circus weet men dat iedereen vooral de slotact onthoudt. De meest spectaculaire act wordt bewaard als sluitstuk, die bepaalt wat men navertelt. In een vrijblijvende, gratis brainstorm helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

‘De spoken word artiest was een groot succes bij onze managementconferentie en was op basis van zijn talent als verhalenverteller van overduidelijke meerwaarde. Zijn (rake) observaties van het moment zelf gecombineerd met de besproken inhoud van de dag vormden een mooi geheel en tekenen zijn gevoel voor verbinding en zijn talent.’

  • Walter Broek, Provincie Noord-Holland

Slotacts

slotact spoken word artiest

Spoken word artiest

Slotact

Onze spoken word artiest vat je evenement samen in een prachtige tekst. Zijn performance vormt een prachtige sluitstuk voor je programma.

comedians - Tom Sligting

Wrap-up comedy

Slotact

Comedian Tom Sligting is specialist in wrap-up comedy. Hij maakt je hele programma mee en zorgt voor een onvergetelijke samenvatting, met veel humor.

Comedians
slotact maatwerklied

Maatwerklied

Slotact

Onze zangeres schrijft vooraf een prachtig lied als slotact voor jullie evenement. Zij beleeft de dag mee en vult het lied ter plekke aan met haar observaties.

buitenlandse gasten - holland comedian act

Prof. Flip van der Wal

Slotact

Professor Flip van der Wal (comedian) sluit af met zijn wetenschappelijke kijk op het thema. Al snel stapelt hij de ene grap op de andere, terwijl hij zichzelf begeleidt met PowerPoint.

Comedians
Wandverslag

Wandverslag

Slotact

De kunstenaars van het Wandverslag leggen de inhoud vast in woord en beeld. Zo ontstaat tijdens het programma een flink kunstwerk. In hun slotact geven de tekenaars een korte, treffende toelichting.

Wandverslag.nl
Videoreportage - opvallen op de beurs

Aftermovie

Slotact

In plaats van een slotact kun je ook samen terug blikken op de dag door af te sluiten met de aftermovie. Onze videomaker monteert tijdens de dag, daardoor is het filmpje ruim op tijd klaar.

Videoreporter
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek