Songfestival act

Songfestival act

Deze Songfestival act brengt iedereen direct in de juiste stemming. The Midnight Diamonds zingen een loflied op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Met hun swingende choreografieën en zwierende jurken brengen ze de Songfestival sfeer naar jouw evenement. Het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam! Een prachtige gelegenheid om op aan te haken, wij bieden een act vol glitter en glamour.

Haak aan op het Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival spreekt tot de verbeelding. Meer dan 180 miljoen mensen kijken de finale op televisie. Op 16 mei 2020 vindt de finale plaats in Ahoy, Rotterdam. Naar verwachting trekt het evenement meer dan 70.000 extra bezoekers naar de Maasstad. Het mag duidelijk zijn dat dit evenement niet ongemerkt voorbij zal gaan. Dat biedt natuurlijk een mooie gelegenheid om op aan te haken met je eigen evenement voor relaties of medewerkers.

The Midnight Diamonds

Deze vier geweldige zangeressen staan garant voor een wervelende show. Eind 2019 keren zij terug op televisie in de RTL4 show ‘All together now’. Op jullie evenement treden zij op met een loflied op het Songfestival en een opzwepende medley vol disco-klassiekers. Zo breng je iedereen in de juiste stemming.

‘Tot in de puntjes en zorgvuldig zoals altijd.’

  • Wouter Hamilton, Players United

Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend..

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek