Songfestival act

Songfestival act

Deze Songfestival act brengt iedereen direct in de juiste stemming. The Midnight Diamonds zingen een loflied op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Met hun swingende choreografieën en zwierende jurken brengen ze de Songfestival sfeer naar jouw evenement. Het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam! Een prachtige gelegenheid om op aan te haken, wij bieden een act vol glitter en glamour.

Haak aan op het Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival spreekt tot de verbeelding. Meer dan 180 miljoen mensen kijken de finale op televisie. In 2021 vindt de finale plaats in Ahoy, Rotterdam. Naar verwachting trekt het evenement meer dan 70.000 extra bezoekers naar de Maasstad. Het mag duidelijk zijn dat dit evenement niet ongemerkt voorbij zal gaan. Dat biedt natuurlijk een mooie gelegenheid om op aan te haken met je eigen evenement voor relaties of medewerkers.

The Midnight Diamonds

Deze vier geweldige zangeressen staan garant voor een wervelende show. Op jullie evenement treden zij op met een loflied op het Songfestival en een opzwepende medley vol disco-klassiekers. Zo breng je iedereen in de juiste stemming.

‘Tot in de puntjes en zorgvuldig zoals altijd.’

  • Wouter Hamilton, Players United

Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek