Teambuilding workshops

Teambuilding workshop

Wat kun je leren van teams die topprestaties leveren? Zij werken actief aan onderling vertrouwen en een gevoel van verbondenheid. Wij bieden teambuilding workshops, waarbij je samen je grenzen verlegt én veel plezier maakt.

Leer je collega’s van hun leukste kant kennen

Maak samen een muzikale videoclip, leer de Haka of creëer je eigen standup comedy. Onze teambuilding workshops kun je inzetten op iedere gewenste locatie. In een vrijblijvende brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal ideeën.

Plan een online brainstorm

Samen grenzen verleggen en plezier maken

holland-entertainment-pubquiz

Pubquiz

Teambuilding workshop

Strijd met je team tegen de andere teams in deze afwisselende en humorvolle spelshow. We hebben erg leuke (muziek)vragen en quizmasters. We kunnen de inhoud afstemmen ieder gewenst thema.

Boomwhacker workshop

Boomwhacker workshop

Teambuilding workshop

Alle deelnemers creëren samen een opzwepend ritme in deze actieve workshop. Iedere deelnemer krijgt een boomwhacker (percussie-instrument). Onder leiding van onze workshopleider ontstaat een energiek samenspel.

Haka teambuilding workshop

Haka workshop

Teambuilding workshop

Het Haka ritueel van de Maori brengt de onoverwinnelijke kracht in jouw team tot uitdrukking. In deze teambuilding workshop creëren jouw collega’s jullie eigen Haka.

Intern evenement - storytelling

Overtuigen

Teambuilding workshop

Ga samen aan de slag met de kunst van het overtuigen. Comedian Philip Walkate brengt jullie de fijne kneepjes bij: lichaamstaal, stemgebruik, opbouw van je verhaal. Daarbij ga je actief aan de slag en… het is erg leuk!

lipdub workshop

Lipdub workshop

Teambuilding workshop

Maak samen je eigen lipdub videoclip! In één take creëren we samen een originele muziek-video. Het filmpje is direct klaar. Onze enthousiaste dancecaptain zorgt voor aanstekelijk plezier.

null

Commercials maken

Teambuilding workshop

In deze teambuilding workshop maak je in teams zelf commercials. Je bedenkt zelf het script en je maakt de opnames. Onze workshopleider zorgt voor alle materialen en een helder raamwerk. De filmpjes worden op locatie professioneel gemonteerd en dan direct vertoond.

Case
*****

'Wij organiseerden een sprankelend en inhoudelijk programma voor al onze communicatie-professionals die werkzaam zijn op onze verschillende locaties en instituten. Het doel was om elkaar beter te leren kennen en het gevoel van verbondenheid te vergroten. Aaaaha! ontwikkelde met ons een programma met inhoud en met groepsopdrachten waarbij samenwerken en samen lachen voorop staat. Het was een heel geslaagde dag, waar iedereen met een grote glimlach op terugkijkt. Wij hadden al eerder ervaring opgedaan met Aaaaha! Zij voelen goed aan wat we willen en denken goed mee over de opzet van het programma.'

Astrid van der Stroom - NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk OnderzoekBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Terugkomdag

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek