Teambuilding workshops

Teambuilding workshop

Samenwerken is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat kun je leren van teams die topprestaties leveren? Zij werken actief aan onderling vertrouwen en een gevoel van verbondenheid. Je kunt hier aan werken in een teambuilding workshop, dat geeft direct ook veel plezier.

Leer je collega’s van hun leukste kant kennen

Wij bieden teambuilding workshops: maak samen een muzikale videoclip, leer de Haka of creëer je eigen standup comedy. Zo leert iedereen zijn collega’s van hun leukste kant kennen. Onze workshops kunnen op elke locatie plaats hebben. Je kunt ze inzetten als basis voor een uitje of inpassen in een inhoudelijk programma.

Onze populairste workshops

‘Het was fantastisch! Het team van Aaaaha! had super goede ideeën om onze lipdub perfect te maken. Met hun ervaring konden we heel snel het filmpje maken. Ze zijn super leuk om mee samen te werken. Het resultaat was geniaal, een fantastische teambuilding ervaring voor Coca-Cola!’

  • Deniz Wiedhaup, Coca-Cola European Partners

Teambuilding workshops

null

Superbrainstorm

Teambuilding workshop

  • Hoe kunnen we beter met elkaar samenwerken?
  • Hoe maken we onze klanten nog een stuk enthousiaster?

In de Superbrainstorm bedenken medewerkers acties die zij zelf kunnen en willen ondernemen.

Boomwhacker workshop

Boomwhacker workshop

Teambuilding workshop

Alle deelnemers creëren samen een opzwepend ritme in deze actieve workshop. Iedere deelnemer krijgt een boomwhacker (percussie-instrument). Onder leiding van onze workshopleider ontstaat een energiek samenspel.

lipdub workshop

Lipdub workshop

Teambuilding workshop

Maak samen je eigen lipdub videoclip! In één take creëren we samen een originele muziek-video. Het filmpje is direct klaar, je kunt het samen terugkijken en delen via Social Media. Onze enthousiaste dancecaptain zorgt voor aanstekelijk plezier.

Haka teambuilding workshop

Haka workshop

Teambuilding workshop

Het Haka ritueel van de Maori brengt de onoverwinnelijke kracht in jouw team tot uitdrukking. In deze teambuilding workshop creëren jouw collega’s jullie eigen Haka.

Teambuilding workshop impro comedy

Impro comedy workshop

Teambuilding workshop

Leer je collega’s van hun grappigste kant kennen in deze teambuilding workshop impro comedy. Onder leiding van onze top comedian ontdek je het plezier van improviseren.

null

Commercials maken

Teambuilding workshop

In deze teambuilding workshop maak je in teams zelf commercials of een mini documentaire. Je bedenkt zelf het script en je maakt de opnames. Onze workshopleider zorgt voor alle materialen en een helder raamwerk. De filmpjes worden op locatie professioneel gemonteerd en dan direct vertoond. Wie wint de Oscar?

Case
*****

'Wij organiseerden een sprankelend en inhoudelijk programma voor al onze communicatie-professionals die werkzaam zijn op onze verschillende locaties en instituten. Het doel was om elkaar beter te leren kennen en het gevoel van verbondenheid te vergroten. Aaaaha! ontwikkelde met ons een programma met inhoud en met groepsopdrachten waarbij samenwerken en samen lachen voorop staat. Het was een heel geslaagde dag, waar iedereen met een grote glimlach op terugkijkt. Wij hadden al eerder ervaring opgedaan met Aaaaha! Zij voelen goed aan wat we willen en denken goed mee over de opzet van het programma.'

Astrid van der Stroom - NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk OnderzoekBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Terugkomdag

Eindelijk mogen we weer naar kantoor! Hoe gaat het hybride werken er bij jullie uitzien?
Wij helpen je bij het organiseren van jullie eigen Terugkomdag.

Jullie eigen Terugkomdag

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek