Teambuilding workshop

Samenwerken is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat kun je leren van teams die topprestaties leveren? Zij werken actief aan onderling vertrouwen en een gevoel van verbondenheid. Dit kan versterkt worden met een teambuilding workshop.

Leer je collega’s van hun leukste kant kennen

Wij bieden teambuilding workshops: maak samen een muzikale videoclip, leer de Haka of creëer je eigen standup comedy. Zo leert iedereen zijn collega’s van hun leukste kant kennen. Onze teambuilding workshops kunnen op elke locatie plaats hebben. Ze passen in ieder programma. Graag denken we met u mee over de meest geschikte workshop voor uw programma.

Teambuilding workshops

Teambuilding workshops

null

Superbrainstorm

Teambuilding workshop

  • Hoe kunnen we beter met elkaar samenwerken?
  • Hoe maken we onze klanten nog een stuk enthousiaster?

In de Superbrainstorm denken de medewerkers mee over kansen en over de acties die zij zelf kunnen en willen ondernemen.

Boomwhacker workshop

Boomwhacker workshop

Teambuilding workshop

Alle deelnemers creëren samen een opzwepend ritme in deze actieve workshop. Iedere deelnemer krijgt een boomwhacker (percussie-instrument). Onder leiding van onze workshopleider ontstaat een energiek samenspel.

lipdub workshop

Lipdub workshop

Teambuilding workshop

In deze workshop maak je samen je eigen lipdub videoclip. In één take creëren we samen een originele muziek-video. Het filmpje is direct klaar, je kunt het samen terugkijken en delen via Social Media. Onze enthousiaste dancecaptain zorgt voor aanstekelijk plezier.

Haka teambuilding workshop

Haka workshop

Teambuilding workshop

Het rugbyteam van New Zeeland intimideert zijn tegenstanders met de oorlogsdans van de Maori, de Haka. Dit ritueel brengt de onoverwinnelijke kracht in het team tot uitdrukking. In deze teambuilding workshop creëren jouw collega’s de eigen Haka van jouw organisatie.

Teambuilding workshop impro comedy

Impro comedy workshop

Teambuilding workshop

Leer je collega’s van hun grappigste kant kennen in deze teambuilding workshop impro comedy. Onder leiding van onze top comedian ontdek je het plezier van improviseren in verschillende speloefeningen. De workshop levert veel onvergetelijke momenten op.

null

Commercials maken

Teambuilding workshop

In deze teambuilding workshop maak je in teams zelf commercials of een mini documentaire. Je bedenkt zelf het script en je maakt de opnames. Onze workshopleider zorgt voor alle materialen en een heel helder raamwerk. De filmpjes worden op locatie professioneel gemonteerd en dan direct vertoond. Wie wint de Oscar?

Case
*****

'Wij hebben alle medewerkers betrokken bij het verbeteren van de organisatie. Het directieteam bepaalde vooraf kernwaarden en de medewerkers bedachten hoe zij daar zelf aan kunnen bijdragen. Aaaaha! heeft ons geholpen met de bijeenkomsten en de werkvormen. In vijf rondes gingen onze medewerkers met elkaar in gesprek in kleine groepjes. In iedere ronde wisselden de groepjes naar een volgende tafel en een volgende kernwaarde. Aan één van de tafels werd bijvoorbeeld besproken wat je zelf kunt veranderen om klantgerichter te werken, aan een andere tafel ging het over samenwerken. Alle oplossingen kregen een plek op het tafelkleed, op die manier konden volgende groepen er op verder bouwen. Aan elke tafel zat een directielid als gespreksleider. Een illustrator vertaalde de oplossingen ter plekke in tekeningen, dat gaf een nog helderder beeld. Vooraf werd een filmpje gemaakt waarin collega’s uit de organisatie per kernwaarde vertellen waarom zij die belangrijk vinden. Dat filmpje werd aan de start van de bijeenkomst vertoond. Na afloop heeft het management ervoor gezorgd dat zoveel mogelijk actiepunten uit de sessies zijn gerealiseerd. De eenvoudige opzet had een groots effect. Medewerkers voelen zich betrokken en er zijn veel zinvolle verbeteringen doorgevoerd.'

Jolanda van der Stel - BOALBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij u langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan uw uitdaging. Zo’n afspraak verplicht u tot niets.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Bestel het boek of bezoek de website.

Bezoek de website