Hoe gaat hybride werken eruit zien?

Na een lange periode van thuiswerken kunnen we straks weer naar kantoor. Ruim 70 procent van de Nederlandse kantoorpopulatie wil (deels) blijven thuiswerken. Dit is hét moment om samen nieuwe werkafspraken te maken. Hoe gaat hybride werken er in jullie team uitzien?

Organiseer een (online) terugkomdag / hackathon

Organiseer jullie eigen Terugkomdag, online of op locatie. Samen blik je terug en vooruit. Wat werkte goed en wat werkte niet? Welke werkafspraken maak je voor de komende periode?

Plan een online brainstorm

‘Wij hebben de Superbrainstorm in combinatie met het Wandverslag gebruikt tijdens onze “finale” voor de zomervakantie… Absoluut een aanrader!’

  • Esther de Jong, stichting IRIS

Onze oplossingen

hybride werken talkshow

Online talkshow

Over hybride werken

In een online talkshow bespreken we hoe hybride werken er bij jullie uit gaat zien. In mini documentaires geven eigen collega’s tips en aandachtspunten mee. Alle medewerkers doen actief mee met pollvragen en via de chat.

terugkomdag - de bubbel

Hackathon hybride werken

Hackathon in compacte teams

We organiseren een hackathon in compacte teams (bubbels). Hoe wil jij jouw werk indelen en hoe zorg je ervoor dat dat ook werkt voor jouw collega’s en opdrachtgevers?

Superbrainstorm.nl
verras medewerkers - terugkomdag

IJs en aardbeien

Genieten op kantoor

Een warm welkom terug op kantoor. Onze acteurs (m/v) zorgen voor goede koffie en voor aardbeien met slagroom. Zij maken een gezellig praatje, brengen gedragsregels onder de aandacht en verzamelen input.

workshop hybride werken

Training hybride werken

Hoe ziet hybride werken eruit?

Dit is hét moment om samen het hybride werken te omarmen: Wat verbindt jullie? Wat laten jullie los en wat nemen jullie mee? Waar liggen de kansen? De training verzorgen we ook online of hybride.

terugkomdag - wandverslag

Wandverslag

Hoe ziet hybride werken eruit?

De kunstenaars van het Wandverslag maken een schitterend beeldverslag voor op jullie kantoor. In gesprek met jouw collega’s brengen zij in beeld hoe hybride werken eruit gaat zien.

Wandverslag.nl
informatie veilig weer naar kantoor

Informatie flyer

Veilig weer aan de slag

Onze tekenaars maken in jullie huisstijl een flyer met de werkafspraken. In een paar stappen komen we tot een flitsend resultaat.

Case
*****

'Wij hebben alle medewerkers betrokken bij het verbeteren van de organisatie. Het directieteam bepaalde vooraf kernwaarden en de medewerkers bedachten hoe zij daar zelf aan kunnen bijdragen. Aaaaha! heeft ons geholpen met de bijeenkomsten en de werkvormen. In vijf rondes gingen onze medewerkers met elkaar in gesprek in kleine groepjes. In iedere ronde wisselden de groepjes naar een volgende tafel en een volgende kernwaarde. Aan één van de tafels werd bijvoorbeeld besproken wat je zelf kunt veranderen om klantgerichter te werken, aan een andere tafel ging het over samenwerken. Alle oplossingen kregen een plek op het tafelkleed, op die manier konden volgende groepen er op verder bouwen. Aan elke tafel zat een directielid als gespreksleider. Een illustrator vertaalde de oplossingen ter plekke in tekeningen, dat gaf een nog helderder beeld. Vooraf werd een filmpje gemaakt waarin collega’s uit de organisatie per kernwaarde vertellen waarom zij die belangrijk vinden. Dat filmpje werd aan de start van de bijeenkomst vertoond. Na afloop heeft het management ervoor gezorgd dat zoveel mogelijk actiepunten uit de sessies zijn gerealiseerd. De eenvoudige opzet had een groots effect. Medewerkers voelen zich betrokken en er zijn veel zinvolle verbeteringen doorgevoerd.'

Jolanda van der Stel - BOALBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek