Terugkomdag – elkaar weer écht zien

Organiseer jullie eigen Terugkomdag, wij helpen je inspireren en activeren. Samen blik je terug en vooruit. Lekker bijpraten en met elkaar nieuwe plannen uitwerken.

Verbinding en frisse energie

Nu er meer wordt thuisgewerkt, plannen we momenten om bij elkaar te komen. Samen werken we aan het gevoel van verbondenheid. Wij bieden keuze uit activiteiten die verbinden en activeren, we helpen je om een onvergetelijke Terugkomdag te organiseren.

Plan een online brainstorm

‘Aaaaha! werkt enorm professioneel, zijn goed bereikbaar en toegankelijk en ontzorgen mij als opdrachtgever. Wij gaan zeker weer een samenwerking aan met dit top bureau!’

  • Nancy Strijbosch, Rijksoverheid

Onze oplossingen

terugkomdag - de bubbel

Hackathon

Actief aan de slag

We organiseren een hackathon in actieve teams. Samen vertaal je marktomstandigheden en ambities in concrete acties. Maak samen het werk leuker én jullie klanten blijer.

Werkvormen
Teambuilding workshops - haka

Teambuilding workshops

Samenwerken mét plezier

De leukste teambuilding workshops! Werk actief aan onderling vertrouwen en het gevoel van verbondenheid.

Teambuilding workshops
energizers - energy experience

Energizers

Samen aan de slag

Niemand is er voor gemaakt om alleen te zitten en te luisteren. Met deze energizers krijgen we iedereen weer vol frisse energie en op het puntje van de stoel.

Energizers
netwerkacts

Netwerkacts

Met elkaar in gesprek

Wij bieden verrassende netwerkacts, op een laagdrempelige manier brengen we je collega’s met elkaar in gesprek. Ondermeer het levend bankstel, het netwerktreintje en de belbutlers.

Netwerkacts
terugkomdag - wandverslag

Wandverslag

Verslag in woord en beeld

De kunstenaars van het Wandverslag leggen vast wat jullie hebben besproken, in woord en beeld: rake uitspraken, briljante ideeën en praktische tips. Het resultaat is een aantrekkelijk actieplan.

Wandverslag.nl
muzikaal entertainment de Flamingo's

Muzikaal entertainment

Direct in de juiste sfeer

Live muzikanten brengen je gasten direct in de juiste sfeer én laat onze singer-songwriter jouw evenement samenvatten in een prachtig lied.

Muzikaal entertainment
Case
*****

"Na de coronaperiode wilden we de Centric-collega’s op de eerste plaats weer écht met elkaar in gesprek brengen. Iedereen wilde weer dat gevoel van saamhorigheid ervaren dat past bij een gezonde bedrijfscultuur. Een goed intern event versterkt het gevoel van werkplezier. Wij hadden behoefte aan creatieve invulling voor ons programma. Want hoe breng je een paar honderd man met elkaar in gesprek? Onze corporate communicatie-collega had goede ervaringen met Aaaaha! Bureau voor live communicatie. In een brainstormsessie kwam Joep van Aaaaha! direct met een aantal goede ideeën. Bijvoorbeeld een Superbrainstorm, waarbij je met ‘willekeurige’, wisselende collega’s in gesprek gaat. En actrices in opvallende jurken die vanaf de ontvangst de collega’s met elkaar in contact brengen. De twee kunstenaars van het Wandverslag legden alle inhoud vast op een groot paneel. Dat hangt hier nu in het Centric-kantoor; iedere keer als je er langsloopt denk je terug aan die sfeervolle dag. Ons evenement heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het gevoel van saamhorigheid binnen Centric. Het heeft veel enthousiasme los gemaakt, iedereen was blij om eindelijk weer samen te komen en de Centric-sfeer en -collegialiteit te ervaren."

Gemma Jansen en Coen Schlingmann - CentricBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek