Terugkomdag – elkaar weer écht zien

Organiseer jullie eigen Terugkomdag, wij helpen je inspireren en activeren. Samen blik je terug en vooruit. Lekker bijpraten en met elkaar nieuwe plannen uitwerken.

Verbinding en frisse energie

Na al dat thuiswerken willen we elkaar weer écht zien. Het is hoog tijd om de koppen fysiek bij elkaar te steken. Wij bieden keuze uit activiteiten die verbinden en activeren, we helpen je om een onvergetelijke Terugkomdag te organiseren.

Plan een online brainstorm

‘Aaaaha! werkt enorm professioneel, zijn goed bereikbaar en toegankelijk en ontzorgen mij als opdrachtgever. Wij gaan zeker weer een samenwerking aan met dit top bureau!’

  • Nancy Strijbosch, Rijksoverheid

Onze oplossingen

terugkomdag - de bubbel

Hackathon

Actief aan de slag

We organiseren een hackathon in compacte teams (bubbels). Samen vertaal je ambities in concrete acties. Maak het werk leuker en jullie klanten blijer.

Werkvormen
netwerkacts

Netwerkacts

Met elkaar in gesprek

Wij bieden verrassende netwerk-acts, op een laagdrempelige manier brengen we je collega’s met elkaar in gesprek. Ondermeer het levend bankstel, het netwerktreintje en de belbutlers.

Netwerkacts
Teambuilding workshops - haka

Teambuilding workshops

Samenwerken mét plezier

De leukste teambuilding workshops! Werk actief aan onderling vertrouwen en het gevoel van verbondenheid.

Teambuilding workshops
terugkomdag - wandverslag

Wandverslag

Hoe ziet hybride werken eruit?

De kunstenaars van het Wandverslag maken een schitterend beeldverslag voor op jullie kantoor. In gesprek met jouw collega’s brengen zij in beeld hoe jullie de plannen omzetten in actie.

Wandverslag.nl
verras medewerkers - terugkomdag

IJs en aardbeien

Genieten op kantoor

Een warm welkom terug op kantoor. Onze acteurs (m/v) zorgen voor goede koffie en voor aardbeien met slagroom. Zij maken een gezellig praatje en verzamelen input.

workshop hybride werken

Training hybride werken

Hoe ziet hybride werken eruit?

Dit is hét moment om samen het hybride werken te omarmen: Wat verbindt jullie? Wat laten jullie los en wat nemen jullie mee? Waar liggen de kansen? De training verzorgen we ook online of hybride.

Case
*****

'Wij organiseerden een sprankelend en inhoudelijk programma voor al onze communicatie-professionals die werkzaam zijn op onze verschillende locaties en instituten. Het doel was om elkaar beter te leren kennen en het gevoel van verbondenheid te vergroten. Aaaaha! ontwikkelde met ons een programma met inhoud en met groepsopdrachten waarbij samenwerken en samen lachen voorop staat. Het was een heel geslaagde dag, waar iedereen met een grote glimlach op terugkijkt. Wij hadden al eerder ervaring opgedaan met Aaaaha! Zij voelen goed aan wat we willen en denken goed mee over de opzet van het programma.'

Astrid van der Stroom - NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk OnderzoekBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek