Typetjes

Professionele acteurs spelen typetjes, zoals portier, piccolo, toiletjuffrouw, kaasmeisje, butler, lakei, ober en serveerster. Onze acteurs gaan in gesprek met jullie gasten. Op een ongedwongen wijze krijgen zij de sfeer er snel in.

Professionele acteurs

Onze typetjes worden gespeeld door professionele acteurs, veelzijdige talenten met flair. Zonder lolbroekerij brengen zij jullie gasten in de juiste stemming. Onze typetjes maken nooit genante grappen.

Plan een online brainstorm

‘De acteurs die wij hebben ingehuurd via Aaaaha! zaten vanaf begin tot einde in hun rol! De opdrachtgever en gasten vonden het absoluut hilarisch en gingen helemaal mee met de performance. Een absolute meerwaarde van het event, wat mij betreft voor herhaling vatbaar!’

  • Sandra van den Hurk, Claus

Typetjes

Portier - typetjes

Portier

Typetjes

Onze portier brengt iedereen direct in de stemming voor je evenement. Hij geeft iedere gast het gevoel dat zijn/haar komst op prijs wordt gesteld. Bij vertrek zwaait hij de gasten uit en geeft desgewenst een kleine attentie mee.

Ontvangstacts
Typetjes - butlers

Butlers

Typetjes

Onze butlers weten als geen ander wat service betekent. Zij zijn hulpvaardig en persoonlijk. De gasten worden in de watten gelegd. Het zal hen aan niets ontbreken, van ontvangst tot uitgeleide.

Ontvangstacts
Typetjes - ober en serveerster

Ober en serveerster

Typetjes

De ene keer verrassen zij op de werkvloer, bijvoorbeeld met een proeverij van verschillende koffies. De andere keer openen zij het buffet of zingen zij opeens de jubilaris toe. Onze obers en serveersters raken steevast de juiste snaar.

Typetjes - kaasmeisjes

Kaasmeisjes

Typetjes

Onze kaasmeisjes (actrices) ontfermen zich over jullie gasten. Zij delen kaas en haring uit en maken daarbij een gezellig praatje. Ondertussen brengen zij de gasten met elkaar in gesprek, gaan op de foto of presenteren een quiz.

Holland entertainment
Typetjes - toiletjuffrouw

Toiletjuffrouw

Typetjes

Onze toiletjuffrouw verwelkomt haar gasten persoonlijk en zij zorgt voor een overweldigende dosis ouderwetse gezelligheid. Op het toilet is het een nog groter feest dan op het feest zelf dankzij onze gastvrouw van de kleine kamer.

Typetjes - lakeien

Lakeien

Typetjes

De lakei is de ultieme gastheer voor jullie evenement. Onze lakeien zorgen ervoor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt. Als professionele pedels kondigen zij de entree van je gasten aan en zij kondigingen sprekers aan.

Case
*****

'Jaarlijks wordt er voor een groot internationaal bedrijf een directeursmeeting georganiseerd. Dit jaar werd ik gevraagd om het in Amsterdam te organiseren. Deze groep gasten is nogal wat gewend, dus mijn taak was verrassend en origineel entertainment te verzorgen. In het Waldorf Astoria werden de gasten verwelkomd door een acteur als Rembrandt van Rijn. Als hoogtepunt van de avond kwam de Nachtwacht tot leven. Op de avond heeft het gezelschap er echt van genoten, ze werden echt verrast en kunnen terugblikken op een unieke beleving.'

Machteld de Gier - MdeG EventsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek