Typetjes

Professionele acteurs spelen typetjes, zoals parkeerwacht, toiletjuf, kaasmeisje, butler, lakei, serveerster en chique gastvrouw. Onze acteurs gaan in gesprek met jullie gasten. Op basis van improvisatie comedy ontstaan humorvolle interacties.

Professionele acteurs

Onze typetjes worden gespeeld door professionele acteurs, veelzijdige talenten met flair. Zonder lolbroekerij brengen zij jullie gasten in de juiste stemming. Onze typetjes maken nooit genante grappen. Wel geven zij je gasten veel persoonlijke aandacht en zij zijn in staat om de sfeer er versneld in te brengen. De meeste van onze acteurs hebben de Akademie voor Kleinkunst voltooid. Wij beschikken tevens over engelstalige typetjes.

Verrassingsbezoek - Actiemarketing

‘De acteurs van de Aaaaha! hebben ons ontzettend geholpen bij het goed laten verlopen van ons evenement. We hadden een behoorlijke logistieke uitdaging met 500 deelnemers die regelmatig van zaal moesten wisselen, maar door hun enthousiaste en positieve aanpak verliep dit soepel en in een goede sfeer.’
— Eveline Arkesteijn, TBI

Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.
Bestel het boek