Uitnodigingsfilmpjes

Uitnodigingsfilmpjes werken goed om genodigden te overtuigen. Zij krijgen letterlijk een helder beeld van het congres of evenement dat je organiseert. Uitnodigingsfilmpjes zorgen ervoor dat meer genodigden zich aanmelden voor je evenement.

De juiste invalshoek

Wij produceren uitnodigingsfilmpjes om deelnemers te werven. Een goed uitnodigingsfilmpje is een waardevol instrument in het uitnodigingstraject. Op basis van jullie input bedenken we samen een nieuwswaardige invalshoek. De ene keer komen toonaangevende bezoekers of sprekers in beeld in het uitnodigingsfilmpje; een andere keer maken we een mysterieuze clip of brengen we onderzoeksresultaten onder de aandacht. Een goed uitnodigingsfilmpje kunt u geplaatst krijgen in de vakpers om zo meer aandacht op je evenement te vestigen.

Videoreportage - opvallen op de beurs

‘Johan en Maarten van Aaaaha! zijn onze vaste video/ reportage team voor dit evenement. Elk jaar doen zij dit weer op geheel eigen wijze en naar volle tevredenheid. Johan hoef je niets te vertellen hoe je een leuke en interactieve reportage maakt. Ook dit jaar hebben ze weer een mooie reportage afgeleverd van dit ontzettend leuke evenement.’

  • Linda van Iwaarden, Vakmedianet

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek