Visueel entertainment

Met visueel entertainment kun je direct de juiste sfeer creëren op je evenement. Wij bieden visuele acts, zonder woorden maar mét een enorme wow-factor.

Zonder woorden

Ons entertainment communiceert op een verrassende manier. Geschikt voor ‘stomme’ filmpjes, voor productdemonstraties op een beursstand en als levende decoratie of wegwijzers. Onze mimespelers geven vorm aan elk gewenst thema.

Meest geboekt…

‘De inzet van het Delftsblauwe kussende paartje was een TOP act tijdens de ontvangst van een internationaal gezelschap. Een bijzonder Nederlands welkom met humor en stijl! Dank voor jullie geweldige optreden!!’

  • Machteld de Gier, Taat & de Regt

Visueel entertainment

Visuele act - levend bankstel

Levend bankstel

Visueel entertainment

Binnenin dit bankstel zitten twee acteurs. Zij spreken de gasten aan: ‘Hé jij, kom eens zitten’ Steeds worden twee gasten uitgenodigd om plaats te nemen, de acteurs brengen de gasten met elkaar in gesprek, met humor.

Netwerkacts
Visuele act - kleurrijke figuren

Kleurrijke figuren

Visueel entertainment

Onze kleurrijke figuren (acteurs) brengen jullie verhaal tot leven, live of in een kort filmpje.

kick-off openingsact

Acrobatiek

Visueel entertainment

Acrobatiek toont de kracht van samenwerken en vertrouwen. Twee acrobaten verzorgen een prachtige performance op een houten blok. Met souplesse vertonen zij acrobatische kunsten, getimed op muziek.

Visueel entertainment - Colors

Colors

Visueel entertainment

Colors bestaat uit een gezelschap van professionele steltlopers gehuld in prachtige, kleurrijke kostuums. Als deze vrouwelijke schepsels gaan bewegen, dansen hun gewaden mee.

buitenlandse gasten - delfts blauw

Delfts Blauw

Visueel entertainment

Delfts Blauw is zeer geschikt voor evenementen met internationale gasten en voor de promotie van typisch Hollandse producten. Deze prachtige act trekt veel aandacht.

Holland entertainment
Visueel entertainment - mimespelers

Groene juffertjes

Visueel entertainment

De groene juffertjes verzamelen graag ideeën voor duurzaamheid, die krijgen een plek aan hun boom. Met flair gaan zij in gesprek met medewerkers of bezoekers.

Case
*****

'Jaarlijks wordt er voor een groot internationaal bedrijf een directeursmeeting georganiseerd. Dit jaar werd ik gevraagd om het in Amsterdam te organiseren. Deze groep gasten is nogal wat gewend, dus mijn taak was verrassend en origineel entertainment te verzorgen. In het Waldorf Astoria werden de gasten verwelkomd door een acteur als Rembrandt van Rijn. Als hoogtepunt van de avond kwam de Nachtwacht tot leven. Op de avond heeft het gezelschap er echt van genoten, ze werden echt verrast en kunnen terugblikken op een unieke beleving.'

Machteld de Gier - MdeG EventsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek