Webinar filmpjes

Wij maken webinar filmpjes, daarmee vergroot je de communicatiekracht van je online evenement. We maken mini documentaires, mini vlogs, opgenomen interviews, promofilmpjes, compilatiefilmpjes, en videocartoons.

De kracht van beeld

Het organiseren van een online evenement lijkt op het maken van televisie. De gouden regel is: waarom zou je het vertellen wanneer je het kunt laten zien? Korte filmpjes maken je programma veel dynamischer.

Plan een online brainstorm

‘Video content geeft een webinar altijd dat extra’tje. Het fijne is dat onze studio dit in één kon pakket kon bieden met Aaaaha! Of je nu wel of geen achtergrond hebt in video, zij weten je te begeleiden naar een professionele productie. Zo adviseren ze ook over edits voor gebruik op socials.’

  • Edgar van de Burgt, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Onze oplossingen

mini documentaire - online filmpjes

Mini documentaire

Webinar filmpjes

In mini documentaires brengen we praktijkverhalen in beeld. We filmen vooraf op locatie. Je kunt een project of innovatie laten zien of een casus in beeld brengen.

interviews vooraf opgenomen

Interviews

Webinar filmpjes

Vooraf nemen we interviews op met experts, bestuurders of deelnemers. We leggen hen elk dezelfde vragen voor. De verschillende antwoorden monteren we achter elkaar.

webinar filmpjes videocartoon

Videocartoon

Webinar filmpjes

We maken videocartoons als samenvatting van het programma of als inloopfilmpje. In een inloopfilmpje komen alle thema’s van de uitzending alvast voorbij.

teaser - promofilmpje

Promofilmpje

Webinar filmpjes

Een promofilmpje gebruik je om deelnemers te werven. Met zo’n filmpje kun je ook campagne voeren op Linkedin. We monteren quotes achter elkaar of we maken een specifieke oproep.

minivlogs online filmpjes

Mini vlogs

Webinar filmpjes

Vooraf vragen we een aantal deelnemers om een kort vlog filmpje te maken. Zij krijgen ieder dezelfde vraag mee. We monteren de output tot een dynamisch geheel.

livestream studio op locatie

Compilatie

Webinar filmpjes

We maken inhoudelijke compilaties van online evenementen en webinars. We spotten de inhoud op hoofdlijn en voegen desgewenst ondertiteling toe.

Case
****

Op de Klimaatdag verkenden we de voortgang op de verschillende thema's van het Klimaatakkoord. Vanuit De Fabrique in Maarssen werden veertien thema-programma's uitgezonden vanuit vier studio-sets. Vanwege de corona-maatregelen mochten de sprekers niet naar de locatie komen. Aaaaha! dacht mee over het format en verzorgde redactie-werkzaamheden en drie talkshow-presentatoren.

Miranda Tukker - RVO - SERBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek