Webinar studio

We bieden webinar studio ’s in Den Haag, Rotterdam en Bleiswijk. In elke studio tref je een toegewijde, ervaren crew. Zij brengen jullie online evenement in beeld in televisie-kwaliteit. In iedere studio werken we met vier of vijf camera’s, een uitgebreide regietafel en perfect licht en geluid. We kunnen uitzenden in elk denkbaar platform, inclusief Microsoft Teams, Zoom, YouTube en Vimeo. Meestal zenden we uit in onze zeer complete tool, WebinarGeek.

Filmpjes instarten, sprekers op afstand

De crew schakelt moeiteloos tussen alle denkbare beeld- en geluidsbronnen. Sprekers op afstand testen we vooraf, opdat hun geluid en beeld optimaal zijn. Filmpjes en animaties instarten; presentaties in beeld brengen; naambalkjes in beeld; picture in picture; live muzikanten… we maken een vloeiend geheel van jullie programma. Na afloop leveren we een eindmontage op in hoge beeldkwaliteit, desgewenst met ondertiteling.

Plan een online brainstorm

‘Zij krijgen een 10 vanwege al het extra dat ze boden: Wij hadden wat korte deadlines door onvoorziene omstandigheden en zij pasten daar hun planning soepel op aan. Er waren korte doorlooptijden en waren ze goed bereikbaar. Top! Tot de volgende keer!’

  • Edgar van de Burgt, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Webinar studio’s

studio 1 rotterdam

Studio 1 Rotterdam

Webinar studio

Dit is de newsroom, een compacte studio, waar je met 4 sprekers om de tafel kunt. Het achtergrond scherm kunnen we op maat bedrukken.

webinar studio 2 Rotterdam

Studio 2 Rotterdam

Webinar studio

De talkshowtafel biedt ruimte aan 6 sprekers. Uniek aan deze studio is de tribune, waarop je maar liefst 40 deelnemers kunt plaatsen, bijvoorbeeld voor een debat.

webinar studio Den Haag

Studio Den Haag

Webinar studio

De talkshowtafel biedt ruimte aan 4 sprekers. Ook staande settings zijn mogelijk. De studio beschikt over een royale ontvangstruimte.

webinar studio Bleiswijk

Studio Bleiswijk

Webinar studio

De talkshowtafel biedt ruimte aan 7 sprekers. Ook staande settings zijn mogelijk. De studio beschikt over een royale ontvangstruimte. Het decor wordt afgestemd op het thema.

webinar thuisstudio

Thuis studio

Webinar studio

Onze online presentatoren beschikken over een thuisstudio. Voor een greenscreen gaan zij in gesprek met sprekers op afstand en met deelnemers en zij starten zelf filmpjes in.

livestream studio op locatie

Studio op locatie

Webinar studio

Met onze livestream studio verzorgen we uitzendingen vanaf elke gewenste locatie. De technische invulling stemmen we af op jullie wensen.

Case
*****

"Met dank aan het team van Aaaaha! is er een prachtig, interactief webinar over de energieprestatie van gebouwen neergezet. Aaaaha! heeft een goed format ontwikkeld waardoor ruim 1000 deelnemers ruim 1,5 uur van begin tot einde 'bij de les' zijn gehouden. Ze denken mee, zijn flexibel en hebben veel creativiteit in huis." Voor NEN produceerde Aaaaha! ook online evenementen over elektrotechniek en over Business Continuity Management - hoe reageerden NS, Prorail, Signify, Philips en Ahold Delhaize op de coronacrisis?

Laurens de Jongh - NENBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek